Oncologie verpleegkundige

Cura Excellent BV zoekt een gedreven en empathische oncologieverpleegkundige om ons team te versterken.
Als oncologieverpleegkundige bij Cura Excellent B.V. ben je verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning aan cliënten in de thuissituatie die te maken hebben met kanker.

Je volgt de cliënt na de diagnose, tijdens de behandelingen en soms in de periode van herstel of in de palliatieve fase. Tijdens dit traject ben je een luisterend oor, heb je oog en tijd voor de cliënt en geef je adviezen om hem of haar zo goed mogelijk te ondersteunen in deze intense en moeilijke tijd. Dit omvat ook de begeleiding van cliënten die thuis immuuntherapie ontvangen, waarbij je zorgt voor de juiste toediening, monitoring van bijwerkingen en het verstrekken van educatie aan de cliënt en hun naasten over het behandelingsproces.

 

Functieomschrijving:
Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van cliënten die immuuntherapie ondergaan in de comfort van hun eigen huis.
Naast het bieden van de juiste medische zorg, bied je ook psychosociale ondersteuning aan cliënten en hun families gedurende het gehele behandeltraject.
Continuïteitshuisbezoek (CHB) vormt een essentieel onderdeel van je takenpakket, waarbij je regelmatig de cliënten bezoekt om hun voortgang te monitoren, mogelijke bijwerkingen te beoordelen en eventuele aanpassingen in het zorgplan te maken.

Wij vragen:
Een afgeronde opleiding tot oncologieverpleegkundige.
Ervaring en kennis van immuuntherapie.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een vertrouwensband op te bouwen met cliënten en hun families.
Flexibiliteit om af en toe ook in de wijkverpleging te werken en af en toe een keer in het weekend te werken.

Wij bieden:
Een uitdagende en dankbare functie voor 24 of 28 uur uur per week waarin je het verschil kunt maken voor cliënten en hun families.
Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en scholing.
Een collegiaal team van ervaren oncologieverpleegkundigen waar je op kunt terugvallen.
Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Ben jij de toegewijde oncologieverpleegkundige die wij zoeken?
Solliciteer dan nu door je cv en motivatiebrief te sturen naar sollicitatie@curaexcellent.nl

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Contact

Astrid Verhoeven
HR Manager
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures