zoekt een

GZ-psycholoog voor Nestor combinaties mogelijk klinisch en ambulant

Maak het verschil
GGzE is op zoek naar een enthousiaste GZ-psycholoog om ons team te versterken bij Nestor. Nestor is een specialistisch diagnostiek- en behandelcentrum voor ouderen met complexe psychiatrische problemen. Samen met ons diverse team van professionals draag je bij aan diagnostiek, behandeling en ondersteuning, zowel ambulant als klinisch.

Als regiebehandelaar binnen Nestor ben je verantwoordelijk voor:

  • Het duaal leidinggeven samen met de teamleider, waarbij je samen met de teamleider de afdeling aanstuurt vanuit jouw behandelverantwoordelijkheid.
  • Werken in een multidisciplinair team met de psychiater, teamleider, maatschappelijk werker, basispsycholoog en de sociotherapeuten aan een gedegen behandeling voor de ouderen.

Jouw toekomstige werkplek en team
De zorg voor cliënten met gerontopsychiatrische en/of neuro psychiatrische problematiek is binnen GGzE georganiseerd binnen de eenheid Nestor. Andere organisaties en verwijzers kunnen bij GGzE Nestor terecht voor consultatie en deskundigheidsbevordering. Als kenniscentrum werken we samen met andere organisaties om gezamenlijk volwassenen en ouderen optimaal te ondersteunen.

Binnen de eenheid wordt zowel ambulante als klinische zorg geleverd. Het ambulante team Neuropsychiatrie is gespecialiseerd in complexe diagnostiek en behandeling voor cliënten met psychiatrische problematiek in combinatie met (verdenking op) een neurodegeneratieve aandoening en/of niet-aangeboren hersenletsel. Op de kliniek voor neuropsychiatrie is een opname afdeling en een vervolgafdeling waarbij diagnostiek en behandeling centraal staan.

We hanteren als uitgangspunt de eigen kracht en mogelijkheden van de cliënt en diens naasten waarop we ons aanbod inrichten zodat een cliënt zo optimaal mogelijk in de eigen omgeving kan blijven functioneren.

Jouw achtergrond
Jij…

  • bent een gediplomeerde GZ-Psycholoog;
  • hebt bij voorkeur ervaring op het gebied van ouderenpsychiatrie en/of neuropsychologie;
  • bent enthousiast om te starten aan een uitdagende en afwisselende functie;
  • staat stevig in je schoenen, bent flexibel en stressbestendig en houdt van een uitdaging;
  • bent contactueel en communicatief sterk ontwikkeld, met goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • hebt plezier in het samenwerken met anderen en wilt met een positieve insteek bouwen aan de toekomst in een dynamisch en afwisselend werkveld.
  • Alle medewerkers dienen voor aanvang van de werkzaamheden in het bezit te zijn van een VOG, deze wordt tijdig digitaal voor je aangevraagd.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 65: minimaal € 4108 maximaal € 6264 uitgaande van 36 uur (op basis van de CAO per 1 januari 2024).
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Esther Hoogenhout (klinisch neuropsycholoog/inhoudelijk manager) via telefoonnummer 0653267899.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur