zoekt een

Systeemtherapeut | Gebied 5 en 6

Maak het verschil
Als systeemtherapeut werk je nauw samen met casemanagers en regiebehandelaars waarbij de focus ligt op het afstemmen van de behandeling op de behoefte van de cliënt. Hierbij houdt je rekening met de persoonlijke leefomgeving en de naasten die elk een rol spelen bij de weg naar herstel. Als systeemtherapeut onderzoek en implementeer je systeemtherapeutische behandelingen.

De functie van Systeemtherapeut:

  • Je werkt nauw samen met casemanagers en regiebehandelaren om de noodzaak en aard van de systeemtherapeutische behandeling te bepalen.
  • Je voert systeemonderzoek uit om de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt te identificeren.
  • Je draagt bij aan de systeemtherapeutische discipline en maakt methodisch gebruik van gezins- of relatietherapie en actuele interventies.
  • Je beoordeelt de resultaten van de systeemtherapeutische begeleiding in relatie tot het zorgplan en de huidige zorgvraag/behoefte en brengt aanpassingen aan waar nodig.
  • Je bespreekt bevindingen en conclusies met cliënten, hun systemen, casemanagers en regiebehandelaars.
  • Je draagt bij aan het behandel- en zorgbeleid vanuit een systeemtherapeutisch perspectief.

Jouw toekomstige werkplek
Het betreft gebied 5 (Meerhoven, Strijp, Gestel) en gebied 6 (Stratum, Tongelre).

Het behandelteam werkt vanuit de locaties Gagelboschplein, Raiffeisenstraat en Tongelresestraat. Met een multi-specialistisch behandelteam bieden wij de ambulante behandeling aan de inwoners van dit gebied van Eindhoven. Samenwerking met collega's met verschillende functies en expertises (uiteenlopend van Autisme, Persoonlijkheidsstoornis tot FACT) bieden een uitdagende en dynamische werkplek, waarin we actief samenwerken en van elkaar leren. Breng jij jouw expertise binnenkort in bij ons gebiedsteam?

Jouw achtergrond
Jij...

  • Beschikt over relevante kennis op WO of HBO-niveau, hebt een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut en hebt een registratie als
  • Systeemtherapeut bij de NVRG. Gecertificeerd Attachment Based Family Therapy (ABFT) therapeut zijn, is een pré.
  • Kan goed samenwerken. Ervaring en affiniteit met onze doelgroep is een pré.
  • Bent een enthousiaste collega die stevig in zijn of haar schoenen staat. Tevens beschik je over een flexibele, creatieve werkhouding en over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en cliëntgerichte instelling.
  • Beschouwt het als een uitdaging om loyaliteit, verschillende belangen, proces en inhoud zorgvuldig te bewaken, zowel op individueel cliëntniveau, als systeem, als binnen het multidisciplinaire team.
  • Bent op jouw eerste werkdag in het bezit van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag), deze wordt tijdig digitaal voor jou aangevraagd. Daarnaast kan er gevraagd worden naar een referentie.

Ons aanbod

  • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 60: minimaal € 3541 - maximaal € 5335 op basis van 36 uur.
  • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op. 
  • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
  • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan. 
  • Veel locaties van de GGzE bevinden zich  op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Marleen Drijvers (teamleider) via telefoonnummer 06-82800983.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 1 mei 2024.
Binnenkomende reacties worden meteen in proces genomen, hiervoor wordt niet gewacht tot de einddatum.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

PoZoB

Praktijkondersteuner huisartsenzorg

Veldhoven
Parttime / Fulltime
GGD Hart voor Brabant

Teamassistent

Tilburg
24 - 28 uur