zoekt een

Begeleider Woonlocatie De Spil

Binnen woonlocatie de Spil woont in elk appartement een cliënt die op jou wacht met een eigen behoefte, competenties en unieke persoonlijkheid. Dit zorgt voor een afwisselende baan! 

Voor ons team van woonlocatie de Spil zijn we op zoek naar een: 

Begeleider 
Uren in overleg 

Hier ga je werken

Woonlocatie De Spil biedt 24-uurs woonbegeleiding aan 24 cliënten met een verstandelijke beperking in combinatie met gedrags-/psychiatrische problematiek. De woonlocatie is een appartementencomplex boven het gezondheidscentrum in Halsteren. De Spil beschikt over appartementen en studio's waar de cliënten wonen. Bij iedere cliënt is de begeleidingsvorm ondersteunend, kaderend en gedrag regulerend. Wij begeleiden cliënten individueel maar ook in groepsverband en hebben een interne dagbesteding. We besteden veel aandacht aan het persoonlijke contact en laten cliënten, binnen hun vermogen, eigen keuzes maken. 

Dit ga je doen

Als begeleider ondersteun je de cliënt en hun vertegenwoordigers op zowel individueel als groepsniveau, binnen de visie en het beleid van de organisatie. Je geeft uitvoering aan het zorgplan van de cliënt en andere gemaakte afspraken. Jouw ondersteuning sluit aan bij de behoeften, competenties en unieke persoonlijkheid van de cliënt. Je ondersteunt hem/haar om zo prettig mogelijk te functioneren. Samen met de Persoonlijk begeleider draag je samen de zorg en begeleiding voor een aantal cliënten. Zo ben je bezig met het vergroten van de betrokkenheid van het netwerk en ga je samen werken aan persoonlijke doelen. 

Daarnaast help je mee in het organiseren van activiteiten voor de locatie, zoals bijvoorbeeld een bingoavond of een smakelijke barbecue. Iedere dienst is weer anders doordat de gemoedstoestand en behoeften van de cliënt dagelijks verschillen. Neem dus een groot empathisch vermogen mee, de ‘go with the flow’ mentaliteit en koester de kleine succesmomenten. Lukt het vandaag niet, dan proberen we het morgen weer. Een klein succesmoment kan al zijn dat een cliënt toch naar zijn werk gaat of je samen een avondmaaltijd hebt bereid. Samen 100%! Sluit dit aan op jouw wensen en kwaliteiten? Het team en cliënten kijken uit naar jouw komst!

Dit breng je mee

  • Je hebt minimaal een relevant diploma op niveau 3 bijvoorbeeld SPW, MMZ, SPH of MBO VZ-IG. Ervaren, net afgestudeerd of herintreder? Welkom!      
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep.    
  • Je biedt duidelijkheid en kaders aan de cliënten met oog voor het individu.    
  • Je hebt inlevingsvermogen en veel geduld. Kleine stappen zijn nodig om je doel te bereiken.    
  • Verder ben je communicatief vaardig en hou je van samenwerken.    

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

  • Jouw kwaliteiten worden gezien en jouw inbreng wordt gewaardeerd.
  • Ons team én de cliënten kijken uit naar jouw komst. Welkom bij SDW!
  • Via ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je zelf je arbeidsvoorwaarden aanpassen naar jouw situatie en wensen.
  • Naast een vakantietoeslag van 8% ook een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Doorgroeimogelijkheden als jij dat wilt en het passend is. SDW heeft bijna 50 teams en afdelingen met diverse doelgroepen, een diversiteit aan soorten werk en functies.
  • Je komt in een gezellig dynamisch team te werken. Waar oog voor elkaar en kwaliteit van zorg leveren hoog in het vaandel staan. Zo organiseren we dagelijks gezamenlijke vrijetijdsmomenten, waarbij begeleiders en cliënten gezellig bij elkaar komen.

Is je interesse gewekt? 

Dan maken wij graag kennis met jou!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel, mail of app naar Danny van der Stelt (unitmanager) via 06-12857046 of danny.van.der.stelt@sdwzorg.nl

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
SDW

Begeleider Woonlocatie 't Zand

Roosendaal
24 - 32 uur
Severinus

Coördinerend begeleider, Kind & Jeugd

Veldhoven
32 - 36 uur