zoekt een

Begeleider Flexpool

Begeleider | Flexpool Gehandicaptenzorg 

Werk je graag op verschillende locaties en met verschillende doelgroepen? Wil je de vrijheid om je eigen werkschema te bepalen én flexibel ingezet worden? Sluit je dan aan bij onze flexpool! De flexpool bestaat uit een groep van ervaren zorgprofessionals tot studenten. De ideale plek voor als jij houdt van flexibel werken. 

Hier ga je werken 

Binnen onze flexpool krijg je de kans om op verschillende woonlocaties en dagbestedingslocaties te werken, waar je zowel met jeugd, volwassenen als ouderen in contact komt. Ontdek wat het beste bij jou past en doe brede ervaringen op! Bij SDW is er een breed scala aan mogelijkheden. Met bijna 1000 medewerkers bieden wij zorg en ondersteuning aan mensen met een (licht) verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking.

Dit ga je doen 

Als begeleider in onze flexpool ben je verantwoordelijk voor het bieden van zorg en begeleiding aan onze cliënten met een (verstandelijke) beperking, verspreid over verschillende locaties. De zorgvraag kan per locatie en doelgroep variëren, en je geeft samen met het team invulling aan het cliëntplan. De werkzaamheden zijn verschillend per locatie. Denk aan persoonlijke verzorging, boodschappen doen, begeleiding in het huishouden (zelfredzaamheid stimuleren), organiseren van groepsactiviteiten, het verbeteren van de sociale en emotionele vaardigheden, het aanbrengen van structuur of het toedienen van medicatie. De begeleiding is altijd gericht op de individuele leerdoelen van de persoon met wie je werkt. 

Jouw aanwezigheid is van onschatbare waarde, aangezien je altijd nodig bent en jouw hulp zeer gewaardeerd wordt. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen wanneer je wilt werken, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Samen met het team draag je zorg voor de beste ondersteuning en ontwikkeling van de cliënten. 

Als flexmedewerker sta je klaar om in te springen en ben je bereid om ad hoc/onverwachtse diensten op te pakken.

Dit breng je mee 

  • Je hebt een zorg gerelateerde beroepsopleiding op mbo- of hbo-niveau afgerond. 
  • Je zoekt een afwisselende baan die je uitstekend kunt combineren met je thuissituatie en waarin je zelf de regie hebt om je contracturen te vullen. 
  • Je kunt flexibel werken, zowel met de doelgroepen als met werktijden. 
  • Je bent bereid om ad hoc/onverwachtse diensten op te pakken.

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

  • Een afwisselende baan waar jij in korte tijd veel ervaring kunt opdoen
  • Jij krijgt een contract voor een vast aantal uur
  • Je hebt veel ruimte om eigen werk vorm te geven en jouw rooster zelf in te vullen
  • Een salaris volgens schaal FWG 35, CAO Gehandicaptenzorg, met een maximum van € 3.294
  • Naast een vakantietoeslag (8%) ook een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Om je kennis en kunde uit te breiden zijn er volop ontwikkelmogelijkheden, zoals cursussen voor diabeteszorg, epilepsie en het werken met tilliften

Is je interesse gewekt? 

Dan maken wij graag kennis met jou! Solliciteer direct.  

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Conny, Charlotte, Annelies of Alette van het Flexbureau, telefoonnummer 088-2593345 of via flexbureau@sdwzorg.nl. Wij staan je graag te woord! 

Recente vacatures

Leger des Heils W&G Zuidoost

Begeleider Flexpool | Hbo / mbo 3-4 | Zuid-Limburg

Heerlen en Maastricht
8 - 32 uur
SDW

Begeleider Woonlocatie Lindenberg

Roosendaal
24 - 28 uur