zoekt een

Regiebehandelaar - High Intensive Care

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je verricht als regiebehandelaar individuele psychologische behandelingen en/of groepsbehandelingen.
 • Je bent regiebehandelaar, doet beoordelingen, crisis taxaties en korte behandeltrajecten.
 • Je doet crisisbeoordelingen samen met een ervaren SPV en draagt zorg voor de bijbehorende verslaglegging.
 • Indicatie stelling en diagnostiek, toeleiden naar vervolg zorg
 • Je draagt bij aan interne en externe deskundigheidsbevordering.
 • Je bent als regiebehandelaar eindverantwoordelijkheid voor de trajecten die cliënten bij ons doorlopen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Je werkt als regiebehandelaar HIC op de Muiderslotstraat in Breda en/of op de locatie Jan Wierhof in Tilburg. GGz Breburg is één van de koplopers in het verkorten van de opnameduur. Ook het aantal separaties is sinds 2010 met maar liefst meer dan 95 procent afgenomen. De afgelopen jaren is een nieuwe manier van crisisopname ontwikkeld, genaamd High & Intensive Care. De HIC is een echte verbetering in de behandeling van en omgang met mensen in een crisissituatie.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut of verpleegkundig specialist en een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit met een diversiteit aan complexe psychiatrische problematiek.
 • Ruime kennis van en ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling.
 • Daadkracht, flexibiliteit en zin om samen te werken met anderen
 • Ondernemerschap en het vermogen om zelfstandig te werken, vanuit de basis visie: Samen regie.
 • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar.
 • Lidmaatschap van de VGCT en opleiding in EMDR is wenselijk (of bereidheid deze te behalen).

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Afhankelijk van de rol waarin je zal starten (Klinisch Psycholoog, Psychotherapeut of GZ-Psycholoog) word je ingeschaald in FWG 65, 70 of 75. (minimaal €4.108,- en maximaal €8.903,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Nienke van der Meer, manager bedrijfsvoering, tel 0612244721. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Invulling van de rol op ZZP basis is mogelijk. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Stichting Veilig Thuis Midden-Brabant

Gedragswetenschapper Veilig Thuis

Tilburg
In overleg
Stichting Land van Horne

Psycholoog / Orthopedagoog

Weert
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog Tinnitus

Eindhoven
20 - 24 uur