zoekt een

Verzorgende IG ggz

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als Verzorgende IG in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je motiveert, stimuleert en ondersteunt cliënten bij het uitvoeren van ADL- BDL zorg.
 • Je werkzaamheden zijn bijvoorbeeld het helpen bij aan- en uitkleden, toiletbezoek, douchen, aantrekken van steunkousen en uiterlijke verzorging.
 • Je verricht verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen zoals het toedienen van subcutane en intramusculaire injecties, verstrekken van medicijnen, wondverzorging, stomaverzorging en zuurstoftoediening.
 • Je zorgt voor de uitvoering van afspraken uit het zorgplan van de cliënt en lost zelfstandig praktische problemen op.
 • Je signaleert veranderingen in de toestand van cliënten en bespreekt dit met het verpleegkundige team.
 • Je creëert een vertrouwensrelatie met cliënten en houdt deze in stand.
 • Je maakt afspraken met de relaties van bewoners / cliënten over praktische werkzaamheden.
 • Je verricht administratieve handelingen zoals het schrijven van dagrapportages en het invullen van (medicijn)lijsten.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Wij bieden je een inspirerende en uitdagende werkplek, waar geen dag hetzelfde is en je met fantastische collega's werkt! Bij GGz Breburg hechten we veel waarde aan cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier in je werk. Je kunt als Verzorgende IG in de regio Tilburg op verschillende plekken werken. Zo zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden bij de locaties van Centrum Senioren of de ART (woonbegeleiding) teams. In een persoonlijk gesprek bespreken we welke concrete opties we je kunnen bieden. We houden daarbij zoveel mogelijk rekening met je persoonlijke wensen en voorkeuren.

Bij GGz Breburg willen we collega's inspireren om vol passie te blijven werken, met continue aandacht voor kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Je bent als Verzorgende IG immers nooit uitgeleerd! Onze Breburg Academie helpt je daarbij met opleidingen, trainingen, workshops en e-learning modules. We vinden het belangrijk dat onze professionals zich zo goed mogelijk verder kunnen ontwikkelen. Je kunt als Verzorgende IG bij GGz Breburg bijvoorbeeld doorgroeien naar een functie als verpleegkundige. We horen graag welke ambities je hebt en hoe we je hierbij kunnen ondersteunen!

Wat breng je mee?
 • Je hebt een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3.
 • Je beschikt over relevante vakkennis en affiniteit met psychiatrie.
 • Je hebt een klantgerichte, respectvolle benadering met oog voor wensen en belangen van de cliënt.
 • Je kunt goed luisteren, motiveren en beschikt over geduld, empathie en tact.
 • Je bent flexibel en bent in staat te schakelen tussen geplande werkzaamheden en situaties die adhoc aandacht vragen.
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan als mbo verpleegkundige met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 35 (minimaal €2.272,- en maximaal €3.218,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met recruitment@ggzbreburg.nl. Maak gebruik van de 'Direct solliciteren' button voor het doorsturen van je cv en toelichting!

Na ontvang van je sollicitatie nemen we binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op. Vervolgens plannen we (op woensdagen of vrijdagen) een oriënterend gesprek op locatie met een manager bedrijfsvoering van GGz Breburg met je in. De laatste fase van de sollicitatieprocedure is een 3e gesprek of meeloopdag bij de afdeling waar je gaat werken.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

Verzorgende IG

Tilburg
In overleg
Cura Excellent B.V.

Verzorgende IG Thuiszorg

Vught
12 - 32 uur
Joris Zorg

Verzorgende IG voor de nacht

Vessem
0 - 16 uur