zoekt een

Arbeidscoach- Werken en Leren


Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je ondersteunt cliënten met een arbeids- of studievraag.
 • Je staat met één been in het behandelteam en met het andere in de arbeidsmarkt en of studieomgeving van de cliënt.
 • Je bent in staat om de uitdagingen van cliënten met psychische kwetsbaarheid te vertalen naar de werkvloer.
 • Je bouwt een relevant netwerk op in de regio Tilburg waar je werkzaam bent.
 • Je geeft cliënten de regie en biedt alleen zorg die echt noodzakelijk is.
 • Je bepaalt samen met regie-behandelaren, psychologen, psychiaters, ervaringsdeskundigen en casemanagers passende behandeling en begeleiding.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Als arbeid- en studiecoach werk je nauw samen met behandelaren. Collega’s doen een beroep op je als een cliënt vragen heeft op het gebied van arbeid en of studie. De vragen gaan over het kiezen, verkrijgen én het behouden van betaald, passend werk en of studie. Het is als arbeidscoach belangrijk dat je ziet dat psychiatrische cliënten naast beperkingen ook talenten met zich mee brengen.

Samen met de cliënt ga je op onderzoek uit en leg je contact met partijen zoals het UWV, de gemeente, werkgevers en scholen. Dat alles doe je vanuit de IPS (Individuele Plaatsing en Steun) methodiek. IPS is de methode om mensen met een psychische aandoening op maat te ondersteunen bij het verkrijgen en behouden van betaald werk en of opleiding. De IPS-methodiek is relatief nieuw binnen GGz Breburg. Wij zoeken collega’s die samen met ons aan dit proces willen werken. Er is in het team behoefte aan een collega met commerciële vaardigheden op het gebied van acquisitie of netwerken.

Ben jij die persoon, of wil jij deze vaardigheden ontwikkelen? Wij vinden het geweldig dat je ons team met jouw talenten weer compleet maakt! Op de website van GGz Breburg is meer te vinden over Werken & Leren. Bekijk ook eens het volgende item over werken en leren bij GGz Breburg.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde CONO erkende hbo-opleiding: Social Work, SPH, MWD of verpleegkunde is vereist.
 • Kennis van psychiatrie, rehabilitatie en herstelprincipes.
 • Commerciële- / netwerkvaardigheden is een pre.
 • Je bent bereid om een IPS-certificaat te behalen (deze scholing volg je tijdens werkuren).
 • Affiniteit en bij voorkeur ervaring met de doelgroep en multidisciplinair werken.
 • Zelfstandig kunnen én willen werken.
 • Een rijbewijs en auto.
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je hebt als arbeidscoach veel vrijheid en ruimte om je werk zelf in te delen. De functie is, afhankelijk van kennis en ervaring, ingeschaald in FWG 50 (minimaal €2.737,- en maximaal €4.263,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling. Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Neem gerust contact op met Eline Struijcken, teamleider, via tel. 0657087662. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Regionaal Autisme Centrum

Autismebegeleider B regio Son en Breugel

Helmond
24 - 28 uur
Amarant

Persoonlijk begeleider complex jeugd

Tilburg
28 - 36 uur
Oktober

Sociaal Agoog - De Hoevenakkers

Waalre
12 - 16 uur