zoekt een

Verpleegkundig Specialist - Angst- en Stemmingsstoornissen

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: 'Je leven de baas blijven.'

Wat ga je doen?
 • Je begeleidt en behandelt mensen met angst- en stemmingsstoornissen;
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn / haar systeem.
 • Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar;
 • (Senior) verpleegkundigen coach je in hun professionele handelen;
 • Je werkt nauw samen met de psychiater en volgt in afstemming farmacotherapie behandelingen op;
 • Je levert een bijdrage aan de opleidingsactiviteiten van GGz Breburg, zoals het begeleiden van een verpleegkundig specialist in opleiding;
 • Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan organisatiebrede projecten, zoals suïcidepreventie.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

"Het mooie aan het werken in ons team is dat je in het hart van de specialistische ggz werkt. De angst- en stemmingsklachten waarmee cliënten bij ons komen zijn veelzijdig en complex, en daardoor wordt steeds een beroep gedaan op je vermogen om diagnostisch te puzzelen, af te stemmen met verschillende disciplines in ons team en om intensief te behandelen. Er is voldoende ruimte om – binnen evidence-based kaders – zelfstandig vorm te geven aan je individuele behandelingen alsook is er ruimte om groepstherapie te geven, mee te denken over innovaties en beleid, deelname aan intervisies, en samen te werken met de andere centra binnen GGz Breburg die elk hun eigen specialisme hebben.

De collega’s zijn betrokken, denken mee en je krijgt de ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen (o.a. door het maken van een persoonlijk opleidingsplan). Eigen regie staat hoog in ons vaandel, zowel voor collega’s als in de zorg voor cliënten. Het team heeft een goede mix van ervaring en jong enthousiasme en er wordt samen veel aandacht besteed aan de cohesie en het werkplezier. We verwelkomen je graag als professionals om samen met ons te bouwen aan een veelzijdig, sterk en professioneel team!"

Wij vinden cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier in het werk belangrijk. Jij ook? Mooi! Want wij zoeken jou als Verpleegkundig specialist bij Angst- en Stemmingsstoornissen.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit en ervaring met angst- en stemmingsstoornissen.
 • Enthousiasme, leergierigheid en proactiviteit.
 • Zelfstandigheid om beslissingen te nemen en je bent in staat snel en adequaat te handelen.
 • Een duidelijke visie op je eigen rol binnen een team, een organisatie en in de zorgverlening.
 • Een respectvolle benadering en een professionele houding.
 • Je bent beschikbaar tussen de 16 en 36 uur.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met teamleider Joline Michels, tel 0620565603. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Thebe

HBO verpleegkundige in de wijk

Wagenberg
28 - 36 uur
Meeting Care Thuiszorg

HBO-verpleegkundige (wijkverpleegkundige)

Tilburg
In overleg