zoekt een

Verpleegkundig Specialist / GZ-psycholoog

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je stelt diagnoses en verricht specialistische behandelingen bij cliënten met een psychiatrische kwetsbaarheid.
 • Je werkt nauw samen met het multidisciplinaire team van spoedmodule jeugd.
 • Je bent verantwoordelijk voor de behandeling (regiebehandelaar), voert de regie en bewaakt de voortgang en afstemming van de zorg.
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn systeem.
 • Je evalueert en rapporteert de voortgang en resultaten aan het multidisciplinair behandelteam.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Jeugd is een veelzijdige specialist in psychiatrie en biedt hoogspecialistische behandeling voor complexe hulpvragen van kinderen, jongeren en gezinnen tot 23 jaar. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van emotie, persoonlijkheid en ontwikkeling.

De kliniek bestaat uit drie afdelingen waar cliënten opgenomen kunnen worden. De crisis opname afdeling D voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar, CVS Jongeren voor cliënten tussen 14 en 23 jaar en CVS kinderen voor jonge cliënten tussen 6 en 14 jaar. De Spoedmodule biedt hoog-intensieve behandeling en wordt ingezet als er een crisis dreigt. Het pad dat daarbij wordt bewandeld ligt niet helemaal vast en wordt samen met de regiebehandelaar, cliënt en (indien van toepassing) andere partijen vastgesteld.

Binnen Centrum Jeugd van GGz Breburg werken we vanuit de netwerk gedachte en proberen we de 'Reis van de cliënt' samen met cliënten vorm te geven. Samen betekent bij ons samen met de cliënt, zijn systeem, je eigen team en interne en externe ketenpartners.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz of GZ-psycholoog en een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit met de doelgroep kinderen en jeugd tot 23 jaar.
 • Ervaring als regiebehandelaar en vaardigheden om teams te coachen.
 • Goede sociale vaardigheden, creativiteit en gevoel voor humor.
 • Flexibiliteit, daadkracht en uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan als verpleegkundig specialist met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Clarinda Huguenin, teamleider, via tel. 06 51321191 Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

TWB, Thuiszorg West-Brabant

Traineeship hbo-verpleegkundige in de wijkverpleging

Bergen op Zoom
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Verpleegkundige in opleiding tot specialist (vios)

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur