zoekt een

Klinisch Psycholoog- Emotie en Persoonlijkheid Jeugd

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je werkt binnen centrum Jeugd waar je kinderen en jongeren ziet met complexe psychiatrische problematiek in de leeftijd van 8 t/m 23 jaar.
 • Je voert zelfstandig intakes uit, doet diagnostiek en voert individuele- en groepsbehandelingen uit.
 • Je werkt samen met andere zorgverleners om de cliënt zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je bent als regiebehandelaar het aanspreekpunt voor anderen zorgverleners die betrokken zijn. Je consulteert en adviseert hen zowel tav diagnostiek, behandelingen en in crisis situaties.
 • Samen met je collega's ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor intake, diagnostiek, behandeling en doorstroom van cliënten, waarbij het jouw taak is om de grote lijn in het geheel te bewaken en te zorgen dat de samenwerking en afstemming goed verloopt.
 • Je volgt vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, dat doe je bijvoorbeeld door het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia.
 • Je stelt behandelindicaties op en zorgt voor bespreking hiervan in het behandelteam.
 • Je bent betrokken bij de begeleiding en ontwikkeling van collega’s die opleiding zijn.
 • Je draagt bij aan beleidsontwikkelingen van het centrum, de zorggroep en organisatie.
 • Je maakt onderdeel uit van commissies of regionale werkgroepen.
 • Je leidt inhoudelijke clientbesprekingen.
 • Je bent een belangrijke schakel tussen je team, de andere behandelteams en collega-zorginstellingen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Jeugd van GGz Breburg is een veelzijdige specialist in psychiatrie en biedt hoogspecialistische behandeling voor complexe hulpvragen van jeugd en jongvolwassenen (tot en met 23 jaar) en hun systeem. Onze kennis brengen wij via consultatie graag naar voren. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van emotie, persoonlijkheid en ontwikkeling.

Ons specialisme zit op verschillende expertisegebieden en in de veelzijdigheid van de behandeling van cliënten met hoog-complexe problematiek, die we vaak samen met andere partners in de jeugdhulp vormgeven. We streven ernaar dat cliënten hun zorg zoveel mogelijk dichtbij huis kunnen krijgen.

Wij werken vanuit poliklinieken en klinieken in Tilburg en Breda, en ook met intensieve (outreachende) ambulante trajecten zoals FACT, IHT/Spoedmodule en Onderwijs & Psychiatrie. Voor komende jaren liggen er tal van uitdagingen op gebied van ketensamenwerking in de hoogcomplexe zorg, uitbreiding consultatie en doorontwikkeling zorgpaden.

Team Emotie & Persoonlijkheid is een gespecialiseerd multidisciplinair team voor de behandeling van cliënten met problemen met emoties (trauma's, angst- en stemmingsstoornissen) en persoonlijkheid (bedreigde persoonlijkheidsontwikkeling en persoonlijkheidsstoornissen).

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Klinisch Psycholoog en een geldige BIG-registratie en AGB-code.
 • Affiniteit/ervaring met de doelgroep en het multidisciplinair handelen.
 • Een duidelijke visie op je eigen rol in de zorgverlening en een klantgerichte, respectvolle benadering met oog voor wensen en belangen van de cliënt.
 • Goede sociale vaardigheden, je moet kunnen luisteren, motiveren en omgaan met weerstand.
 • Je bent betrokken en hebt onderlinge verbondenheid en ontwikkeling hoog in het vaandel staan.
 • Het kunnen inspireren, overtuigen en enthousiasmeren van anderen.
 • Creativiteit en gevoel voor humor.
 • Je kunt werken met zorgprogramma’s en zorgpaden.
 • Je bent 24- 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 75 (minimaal €5.722,- en maximaal €8.903- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marielle de Wit, Manager Bedrijfsvoering, tel. 0620173266. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Amarant

Gedragsdeskundige

Tilburg
32 - 36 uur
Philadelphia Zorg Brabant

Gedragsdeskundige (omgeving Voorhout, Alphen aan de Rijn, Gouda)

Alphen aan Den Rijn
24 - 32 uur
tanteLouise

GZ-psycholoog

Bergen op Zoom
16 - 36 uur