zoekt een

Nachtverpleegkundige

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
  • Je werkt als nachtverpleegkundige / hoofdwacht en geeft op de locatie Etten-Leur operationeel sturing aan het verplegend en verzorgend personeel tijdens avond- en nachtdiensten.
  • Je hebt een dynamische functie o.a. doordat het terrein in Etten-Leur volop in ontwikkeling is.
  • Je participeert in de directe zorg gerelateerde taken en je hebt richting collega's een coachende en consulterende rol.
  • Je coördineert buiten kantoortijden de zorg bij (dreigende) crisissituaties of situaties waarbij tijdelijke intensieve zorg (psychiatrisch en/of somatisch) nodig is.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Als nachtverpleegkundige / hoofdwacht kom je te werken op de locatie in Etten-Leur. Hier zijn meerdere afdelingen gevestigd. Wij bieden een omgeving die inspirerend en uitdagend is, waar geen dag (of nacht) hetzelfde is en waar je in een fantastisch team werkt. Samen met je collega hoofdwachten maak je je rooster.

GGz Breburg is een van de initiatiefnemers van de landelijke ART ontwikkeling. ART staat voor Active Recovery Triad of te wel Actieve heRstel Triade. ART is een zorg model voor mensen met een gestagneerd herstelproces.

Wat breng je mee?
  • Een afgeronde opleiding hbo verpleegkunde en een geldige BIG-registratie.
  • Kennis en ervaring om somatische en psychiatrische problemen op te lossen of adequate zorg in te schakelen.
  • Een helikopterview, je weet overzicht te bewaren en kunt prioriteiten stellen als zich meerdere situaties tegelijkertijd voordoen.
  • Flexibiliteit en het om kunnen gaan met de wisselwerking van meerdere afdelingen en teams met hun eigenheid aan afspraken en werkwijzen.
  • Je bent flexibel en werkt graag in de avond en nacht.
  • Je bent als hoofdwacht in staat zelfstandig beslissingen te nemen, maar ook in teamverband sta jij in je kracht.
  • Je bent eerste BHV-er en gekwalificeerd om de veiligheid op het terrein in Etten-Leur te waarborgen.
  • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 50 (minimaal €2.737,- en maximaal €4.263- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Kaylee Cornelissen (06-23992519) of Kim Jaspers (06-51559446). Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Meeting Care Thuiszorg

HBO-verpleegkundige (wijkverpleegkundige)

Tilburg
In overleg
Regionaal Autisme Centrum

Verpleegkundig Specialist

Helmond
24 - 36 uur
Máxima MC

Verpleegkundige NICU / Neonatologie

Veldhoven
24 - 36 uur