zoekt een

Verpleegkundig Specialist – ART Senioren (Heilaarstaete)

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je begeleidt en behandelt mensen met (ernstige) psychiatrische problematiek (EPA doelgroep) die daarbij veelal specifieke somatische en/of ouderenproblematiek ervaren.
 • Je bent behandelverantwoordelijk (regiebehandelaar), voert regie en bewaakt de voortgang en afstemming van de individuele zorg.
 • Je draagt, samen met het team, verantwoordelijkheid voor de opzet en uitvoering van het behandel- en herstelplan.
 • Je werkt intensief samen in de triade waarbij de mogelijkheden, hoop en perspectief van de cliënt centraal staan.
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn / haar systeem.
 • Je hebt een rol als coach voor het verpleegkundig team.
 • Je levert een bijdrage aan de lerende organisatie (behandelaar/coach/innovator).
 • Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam (psychiater, specialist ouderengeneeskunde een somatisch arts).

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Vanaf Q1 2024 bevindt onze afdeling zich in de Heilaarstaete, een prachtige nieuwbouwlocatie in Breda in samenwerking met Thebe. De nieuwbouw is toekomstbestendig, duurzaam en past bij de ART visie waarin iedere cliënt recht heeft op een fijne individuele plek.

ART heeft als doel cliënten te ondersteunen bij het zo prettig mogelijk vormgeven van hun dagelijks leven, waarbij we hoop en perspectief bieden en aansluiten bij persoonlijke hersteldoelen.

Je werkt als VS op een klinische ART afdeling voor senioren. We zijn als team nog volop bezig met de implementatie van het ART gedachtegoed en als VS heb je hier een actieve rol in.

Je krijgt op de afdeling te maken met hoog complexe zorg. Een combinatie van somatische, psychiatrische en geriatrische vraagstukken, waarbij iedere dag weer een nieuwe uitdaging wacht. Werken op deze afdeling kan dan ook met recht topsport genoemd worden, uiteraard is dit een teamsport, waarbij jij als VS een echte teamcoach bent.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie.
 • Een sterke persoonlijkheid, je houdt van een uitdaging, denkt graag actief mee over de ontwikkelingen binnen de afdeling en organisatie.
 • Een sterk stimulerend en motiverend vermogen; je kunt goed luisteren en overtuigen, beschikt over geduld, empathie en tact.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen je geplande werkzaamheden en (crisis)situaties die adhoc aandacht vragen.
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan en viert ook de kleinere successen.
 • Affiniteit met de doelgroep, daarnaast ben je in staat om invulling te geven aan de principes van ART.
 • Uitgebreide somatische kennis, lichamelijk onderzoek en kennis van ouderenproblematiek is een pré
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden, zodat je effectief kunt communiceren met cliënten, naasten en collega’s.
 • Je bent 24 tot 36 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Eveline Duimelaar e.duimelaar@ggzbreburg.nl, tel. 06-52659989. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

tanteLouise

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Oost West en Middelbeers
In overleg
GGz Breburg

Verpleegkundig Specialist - FACT

Tilburg
24 - 36 uur