zoekt een

Regiebehandelaar – ART

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je speelt als regiebehandelaar (GZ-Psycholoog of Verpleegkundig Specialist) een belangrijke rol binnen complexe (her)diagnostiek bij (jong)volwassen en oudere cliënten die langdurig verblijven binnen het ART team in Dongen. Hierbij heb je naast aandacht voor de psychiatrische problematiek ook aandacht voor het cognitieve, sociale en emotionele functioneren om zo goed als mogelijk te kunnen bijdragen aan herstel.
 • Je biedt psychologische of verpleegkundige behandeling. Out of the box denken en flexibiliteit is hierin belangrijk. Het systeem wordt binnen onze behandelingen zoveel als mogelijk betrokken.
 • Je ondersteunt het team in het zo goed als mogelijk begeleiden van de cliëntengroep.
 • Je maakt deel uit van een hecht multidisciplinair team bestaande uit huisartsen, fysiotherapeuten, psychiater, verpleegkundig specialist, casemanagers en (senior) verpleegkundigen en begeleiders. Samen geven we binnen deze dynamische omgeving vorm aan de begeleiding en behandeling.
 • Je houdt je kennisniveau op peil door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia.
 • Je levert een actieve bijdrage tijdens cliëntbesprekingen, intervisiebijeenkomsten en werkoverleggen.
 • Je geeft werkbegeleiding aan een psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional.

Binnen ART Dongen wonen ongeveer 100 cliënten, volwassenen en ouderen, met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA), die behoefte hebben aan 24 uur nabijheid. Wij sluiten in onze begeleiding en behandeling zoveel mogelijk aan bij de mogelijkheden, wensen en het tempo van onze cliënten. Dit betekent dat je betrokken bent bij complexe vragen op het gebied van diagnostiek, begeleiding en behandeling. Hierin werk je in een inspirerende en uitdagende omgeving binnen een hecht multidisciplinair team. Als jij op zoekt bent naar een uitdagende functie, waarin geen enkele dag hetzelfde is, dan is dit de functie voor jou!

Het ART-model biedt een nieuw perspectief voor de langdurige GGZ(-verblijfszorg). Een nieuwe professionele standaard voor langdurige herstelgerichte zorg, waarbij wordt uitgaan van de behoeften, drijfveren en wensen van de cliënt in zijn dagelijks leven. Het gaat daarbij om gewone dagelijkse levensbehoeften zoals het hebben van een eigen woonomgeving, werk, financiële zekerheid of sociale contacten. ''Het gewone weer mogelijk maken'' is dan ook de belangrijkste missie waar ART zich voor gesteld ziet staan. Centraal daarin staat dat ART zich richt op herstel in en herstel van de triade. De directe omgeving en naasten spelen een zeer belangrijke en actieve rol binnen het herstelproces van onze cliënten. Anderzijds is er vaak behoefte om contacten te herstellen, aandacht te hebben voor het herstelproces van naasten, en met elkaar in de triade (cliënt, naasten en hulpverlener) te werken en van elkaar te leren.

Wat breng je mee?
 • Een opleiding tot GZ-Psycholoog of Verpleegkundig Specialist GGZ en geldige BIG-registratie.
 • Uitgebreide ervaring op het gebied van psychodiagnostiek en behandeling bij (jong-)volwassen en oudere cliënten.
 • Affiniteit met de EPA-doelgroep
 • Ervaring op het gebied van (psycho)diagnostiek.
 • Ervaring en kennis van EMDR en CGT-P is een pre.
 • Het vermogen om invulling te geven aan een vertrouwensrelatie met de cliënt, met behoud van de eigen professionele houding.
 • Goede sociale vaardigheden; je moet kunnen luisteren, motiveren en omgaan met weerstand
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108- en maximaal €6.264- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 23 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Mandy Verhaaf, GZ psycholoog, tel. 0682508527 of Yvette Vreeker, Manager Behandeling, tel. 0623137960. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg