zoekt een

GZ-psycholoog/Psychotherapeut – Centrum Senioren Klinieken Cure

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je biedt psychologische diagnostiek en behandeling aan cliënten die bij Centrum Senioren kortdurend opgenomen zijn.
 • Je bent daarnaast medeverantwoordelijk voor het topklinische hoogspecialistisch aanbod van PersonaCura, waar complexe diagnostiek en traumabehandeling wordt geboden voor senioren met (comorbide) persoonlijkheids- en/of ontwikkelingsstoornissen.
 • Je bent in beginsel werkzaam bij de kliniek van Centrum Senioren in Tilburg, eventuele combinatie met andere taken is bespreekbaar, bijvoorbeeld binnen het ambulante team van Centrum Senioren.
 • Je levert een actieve bijdrage tijdens cliëntbesprekingen, intervisiebijeenkomsten en werkoverleggen en draagt bij aan de multidisciplinaire behandeling.
 • Je ondersteunt het verpleegkundige team en draagt bij aan de multidisciplinaire behandeling.
 • Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van het behandelbeleid van de kliniek.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Klinieken Cure/PersonaCura Korvelseweg biedt klinische hulpverlening aan senioren vanaf de leeftijd van 60 jaar. De behandeling van onze cliënten richt zich op herstel of maximale reductie van symptomen van psychiatrische stoornissen. Ons doel is de zelfredzaamheid en maatschappelijke positie van betrokkenen te verbeteren of behouden.

Op de locatie Korvelseweg in Tilburg zijn 4 units gevestigd met in totaal 40 bedden waar kortdurende opname met begeleiding en behandeling wordt geboden aan Senioren. 8 bedden betreffen een hoogspecialistisch aanbod die samen met het ambulante team van PersonaCura, welke sinds 2019 het TOPGGz-keurmerk heeft. Meer informatie over PersonaCura vind je op de website van GGz Breburg.

Wat breng je mee?
 • Een opleiding tot GZ-Psycholoog en eventueel tot psychotherapeut met bijbehorende BIG-registratie.
 • Affiniteit of ervaring met ouderenpsychiatrie.
 • Je hebt ervaring met traumabehandeling, waaronder EMDR, IE en/of ImRs.
 • Ervaring en kennis van behandeling bij psychotische stoornissen is een pré.
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van GZ-psycholoog is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Psychotherapeuten zijn ingeschaald in FWG 70 (minimaal €4.785- en maximaal €7.419,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Loes van Donzel, klinisch psycholoog (06-22842602), Laura Prince teamleider kliniek Cure (06-12526156) of met dr. Arjan Videler psychotherapeut/GZ psycholoog (088-0162636). Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Egala Zorg

Basispsycholoog (uren in overleg)

Breda
In overleg
's Heeren Loo

Begeleider zeer intensieve begeleiding

Tiel
16 - 32 uur
Amarant

Leerwerktraject gedragskundige

Tilburg
32 - 36 uur