zoekt een

Regiebehandelaar – IHT & Crisisdienst

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je verricht als regiebehandelaar individuele psychologische behandelingen en/of groepsbehandelingen.
 • Je bent regiebehandelaar, doet beoordelingen, crisis taxaties en korte behandeltrajecten. Je doet crisisbeoordelingen samen met een ervaren SPV en draagt zorg voor de bijbehorende verslaglegging.
 • Indicatie stelling en diagnostiek, toeleiden naar vervolg zorg
 • Je draagt bij aan interne en externe deskundigheidsbevordering.
 • Je bent als regiebehandelaar eindverantwoordelijkheid voor de trajecten die cliënten bij ons doorlopen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Je gaat werken binnen de Acute Keten van GGz Breburg. Hier vallen de volgende werkgebieden onder: HIC (High intensive care), IHT (intensive home treatment) en crisisdienst. Het werken als psycholoog in de acute keten is veelzijdig, dynamisch en volop in ontwikkeling. Als psycholoog ben je een vast lid van het team en kunnen veel verschillende werkzaamheden op je pad komen. De acute keten van GGz Breburg kenmerkt zich door veel samenwerken met interne en externe ketenpartners, multidisciplianir werken, een shared caseload en teams die volop in ontwikkeling zijn.

Als regiebehandelaar bij de crisisdienst / Intensive Home Treatment is je werkomgeving zeer veelzijdig en speelt het zich af in de regio Breda en Tilburg. Cliënten worden gezien op de spoedeisende psychiatrische onderzoeksruimte (SPOR) in Breda, de SEH van het ziekenhuis, in de eigen leefomgeving of (poli)klinisch. Je bent samen met ervaren collega's verantwoordelijk voor het beoordelen en stabiliseren van mensen in crisis. Verwijzers zoals huisartsen en de 112 hulpdiensten doen dagelijks een beroep op het IHT / crisisdienst team van GGz Breburg.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot gz-psycholoog, klinisch psycholoog, psychotherapeut of verpleegkundig specialist en een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit met een diversiteit aan complexe psychiatrische problematiek.
 • Ruime kennis van en ervaring op het gebied van diagnostiek en behandeling.
 • Daadkracht, flexibiliteit en zin om samen te werken met anderen
 • Ondernemerschap en het vermogen om zelfstandig te werken, vanuit de basis visie: Samen regie .
 • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar.
 • Lidmaatschap van de VGCT en opleiding in EMDR is wenselijk (of bereidheid deze te behalen).

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De inschaling (€4.108,- tot €8.903,-) is afhankelijk van je achtergrond als behandelaar in FWG 65, 70, 75.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Gözde Polat, teamleider, via tel. 06-57852489. Patricia Wenneker, teamleider, via tel. 06-13622955. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

GZ-psycholoog (tijdelijk)

's-Hertogenbosch
28 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog Tinnitus

Eindhoven
20 - 24 uur