zoekt een

Verpleegkundig Specialist - Centrum Senioren Ambulant

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je stelt (verpleegkundige) diagnoses en verricht specialistische behandelingen bij senioren met een psychiatrische kwetsbaarheid.
 • Je bent verantwoordelijk voor de behandeling (regiebehandelaar), voert de regie en bewaakt de voortgang en afstemming van de zorg.
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn systeem.
 • Je evalueert en rapporteert de voortgang en resultaten aan het multidisciplinair behandelteam.
 • Je draagt met je expertise bij aan de verdere ontwikkeling van Centrum Senioren.
 • Je werkt als verpleegkundig specialist op de poli in Tilburg en/of Breda en verricht daarnaast huisbezoeken bij cliënten en zijn of haar systeem.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Senioren biedt specialistische hulpverlening aan senioren vanaf de leeftijd van 60 jaar. We zijn een ambitieus (opleidings-)centrum dat doorontwikkeling van de ouderenpsychiatrie en ouderenpsychotherapie centraal zet. Je komt te werken in een enthousiast en collegiaal multidisciplinair team.

De behandeling van onze cliënten richt zich primair op herstel of maximale reductie van symptomen van cognitieve en/of psychiatrische stoornissen, met als doel de zelfstandigheid en zelfredzaamheid en daarmee de maatschappelijke positie van senioren te behouden of te verbeteren. Naast de cliënt wordt diens sociale netwerk nadrukkelijk bij de behandeling betrokken. Betrokken professionals zien we als partners in de zorg en maken daarmee onderdeel uit van het netwerk van de cliënt.

Het is een veelzijdige functie waarbij je zowel poliklinisch als outreachend werkt. Cliënten die je bijstaat hebben te maken verschillende psychiatrische problemen, zoals angst- en stemmingsstoornissen, autisme, persoonlijkheidsstoornissen, psychotische stoornissen, al dan niet in combinatie met cognitieve stoornissen.

Vind je cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier in je werk belangrijk? Wij ook! Heb je een duidelijke visie en zijn onze klantwaarden op jou van toepassing? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie.
 • Affiniteit en ervaring met de behandeling van senioren.
 • Ervaring als regiebehandelaar en vaardigheden om teams te coachen.
 • Goede sociale vaardigheden, creativiteit en gevoel voor humor.
 • Flexibiliteit, daadkracht en uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden.
 • Je bent in staat complexe problematiek uit te pluizen en bij te dragen aan passende oplossingen.
 • Je bent in staat de hulpvraag van de cliënt SMART te formuleren.
 • Het aantal uur is in overleg.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4,108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Eveline Westergaard, teamleider, tel. 0651931464. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

A Zorg

HBO- V (toekomstig wijkverpleegkundige)

Eindhoven
28 - 36 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Verpleegkundig specialist

Eindhoven
32 - 36 uur
Pantein

Wijkverpleegkundige (Tijdelijk)

Cuijk
28 - 32 uur