zoekt een

GZ-psycholoog / Psychotherapeut MBT

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als GZ-psycholoog of Psychotherapeut MBT in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je voert als GZ-psycholoog of psychotherapeut behandeling en diagnostiek uit volgens multidisciplinaire richtlijnen
 • Je geeft Mentaliseren Bevorderende Therapie (MBT) aan jongeren met een persoonlijkheidsstoornis, eventueel in combinatie met complexe traumaproblematiek.
 • Je denkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van het behandelbeleid van Centrum Jeugd.
 • Je verwerkt intakes, observaties en begeleidingsresultaten en draagt zorg voor dossiervorming.
 • In overleg met de cliënt en zijn/haar naasten stel je het behandelplan op.
 • Je werkt volgens de richtlijnen, met oog voor innovatieve behandelingen en ontwikkelingen.
 • Je werkt in een multidisciplinair MBT team, waarin voldoende holding en een intervisie/supervisie structuur erg belangrijk zijn.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Jeugd is een veelzijdige specialist in psychiatrie en biedt hoogspecialistische behandeling voor complexe hulpvragen van kinderen, jongeren en gezinnen tot 23 jaar. Onze kennis brengen wij via consultatie graag naar voren. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van emotie, persoonlijkheid en ontwikkeling.

Ons specialisme zit niet alleen in de verschillende expertisegebieden, maar ook in de veelzijdigheid van de behandeling van de hoog-complexe problematiek, die we vaak samen met andere partners in de jeugdhulp vormgeven. We streven ernaar dat cliënten hun zorg zoveel mogelijk dichtbij huis kunnen krijgen.

Wij werken vanuit poliklinieken en klinieken in Tilburg en Breda, en ook met intensieve (outreachende) ambulante trajecten zoals FACT, IHT, Onderwijs & Psychiatrie. Voor komende jaren liggen er tal van uitdagingen op gebied van ketensamenwerking in de hoogcomplexe zorg, uitbreiding consultatie en doorontwikkeling zorgpaden. Je werkt als GZ-psycholoog / psychotherapeut MBT op onze locatie Poolseweg in Breda.

Wat breng je mee?
 • Een geldige BIG-registratie als GZ-psycholoog of psychotherapeut en AGB code.
 • Ervaring met MBT is een pre (bij voorkeur heb je de basiscursus MBT afgerond).
 • Goede sociale vaardigheden: je moet kunnen luisteren, inspireren en motiveren en kunnen omgaan met weerstand.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en hebt een actieve, open en onderzoekende houding.
 • Je bent creatief als het gaat om het vinden van oplossingen en hebt gevoel voor humor.
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van GZ-psycholoog is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). Psychotherapeuten zijn ingeschaald in FWG 70 (minimaal €4.785,- en maximaal €7.419,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband). We bieden je in de meeste gevallen direct een contract voor onbepaalde tijd.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Clarinda Huguenin, teamleider, tel. 0651321191. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting Veilig Thuis Midden-Brabant

Gedragswetenschapper Veilig Thuis

Tilburg
In overleg
Stichting Land van Horne

Psycholoog / Orthopedagoog

Weert
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog Tinnitus

Eindhoven
20 - 24 uur