zoekt een

Klinisch Psycholoog - Het Jonge Kind

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als klinisch psycholoog in een maatschappelijk relevante, innovatieve en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Ben jij een Klinisch Psycholoog met hart voor en kennis van het Jonge Kind? Dan komen we heel graag in gesprek. We willen binnen Centrum Jeugd toewerken naar een separaat team voor de doelgroep 0-12 jaar met eigen expertise, intervisie en netwerken. Uiteraard wel in nauwe en plezierige samenwerking met onze andere teams. Dit ambulante team richt zich met onze Kindergroep en Onderwijs & Psychiatrie op deze jonge doelgroep waarin het gehele specialistische aanbod van diagnostiek tot (klinische) behandeling geboden wordt en op elkaar afgestemd wordt. Ook ligt er een grote wens om meer dan nu het behandelaanbod van kind en ouders op elkaar af te stemmen. We hebben fijne en deskundige collega's met veel ervaring in deze doelgroep. We zijn op zoek naar iemand die samen met hen enthousiast is om hierin iets moois neer te zetten. Je bent dan ook erg welkom om een centrale rol hierin op te pakken als je deze doelgroep net zo belangrijk en leuk vindt als wij!

Wat ga je doen?
 • Je verricht als klinisch psycholoog samen met collega's diagnostisch onderzoek en voert behandelingen uit volgens multidisciplinaire richtlijnen gericht op kinderen in de leeftijd van 0-6 jaar.
 • Je stelt in overleg met ouders/opvoeders het behandelplan op.
 • Je verwerkt intakes, observaties en behandelresultaten en draagt zorg voor dossiervorming.
 • Je begeleidt collega’s bij het toepassen van de methodieken die binnen het team worden ingezet (ouder-kind behandeling, thuisbehandeling, EMDR etc.) en draagt actief bij aan verder deskundigheidsbevordering binnen het team.
 • Je werkt samen met andere zorgverleners uit de regio om cliënten zo goed mogelijk van dienst te zijn en neemt deel aan multidisciplinaire overleggen.
 • Samen met je collega’s denk je actief mee over de verdere (door)ontwikkeling van het behandelbeleid.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Jeugd Breburg is een veelzijdige specialist in psychiatrie en biedt hoogspecialistische behandeling voor complexe hulpvragen van kinderen, jongeren (tot 23 jaar) en hun systeem. Onze kennis brengen wij -onder andere via consultatie- graag over. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van emotie, persoonlijkheid en ontwikkeling en zijn veelzijdig in de behandeling die we -vaak samen met andere partners in de jeugdhulp- vormgeven. We streven ernaar cliënten de zorg zo dicht mogelijk bij huis te bieden. Wij werken vanuit poliklinieken en klinieken in Tilburg en Breda en met intensieve (outreachende) ambulante trajecten zoals FACT, Spoedmodule en Onderwijs & Psychiatrie.

We zijn op zoek naar een klinisch psycholoog voor team Het Jonge Kind (HJK) van Centrum Jeugd. In het team werk je met andere thuisbehandelaars, GZ-psychologen en orthopedagogen.

Wat breng je mee?
 • Een geldige BIG-registratie als klinisch psycholoog of je haalt deze in de nabije toekomst.
 • Ervaring met de doelgroep jeugd.
 • Registratie als IMH specialist en EMDR practioner is een pre.
 • Ervaring met complexe diagnostiek en behandeling van cliënten met (vermoedelijke) ontwikkelingsproblematiek en eventuele comorbiditeit.
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je komt terecht in een enthousiast en warm team met veel ervaren medewerkers. De functie van klinisch psycholoog is ingeschaald in FWG 75 (minimaal €5.722,- en maximaal €8.903,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein Roelants, teamleider, tel. 0651763452.
Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Regionaal Autisme Centrum

Ambulant Autismebegeleider B Regio Eindhoven, A2 gemeenten en ...

Helmond
24 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog / Orthopedagoog

Breda
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Eindhoven
32 - 36 uur