zoekt een

GZ-psycholoog Angst- en Stemmingsstoornissen

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als GZ-psycholoog in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je verricht als GZ-psycholoog individuele- en groepsbehandelingen volgens aangewezen specialistische methodieken (o.a. cognitieve gedragstherapie en EMDR).
 • Je voert, zowel alleen als in teamverband, intake- en evaluatiegesprekken met cliënten van het Centrum Angst- en Stemmingsstoornissen.
 • Je stelt een behandelindicatie op en zorgt voor bespreking hiervan in het behandelteam.
 • Je werkt actief mee aan de ontwikkeling van het behandelbeleid van het centrum.
 • Door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia houd je het kennisniveau op peil.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Zorggroep Volwassenen biedt volwassenen van 23 tot 60 jaar met psychiatrische stoornissen en daarmee samenhangende psychosociale problemen, professionele diagnostiek en behandeling. Het zorgaanbod is ondergebracht in clusters: angst- en stemmingsstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen, forensische zorg, crisisdienst en centra voor veerkracht en stabiliteit (open kliniek en deeltijd).

“Het mooie aan het werken in dit team als GZ-psycholoog, vind ik, is dat je in het hart van de specialistische ggz werkt. De angst- en stemmingsklachten waarmee cliënten bij ons komen zijn veelzijdig en complex, en daardoor wordt steeds een beroep gedaan op je vermogen om diagnostisch te puzzelen, af te stemmen met verschillende disciplines in ons team en om intensief te behandelen.

Er is voldoende ruimte om – binnen evidence-based kaders – zelfstandig vorm te geven aan je individuele behandelingen alsook is er ruimte om groepstherapie te geven, mee te denken over innovaties en beleid, deelname aan intervisies, en samen te werken met de andere centra binnen GGz Breburg die elk hun eigen specialisme hebben.

De collega’s zijn betrokken, denken mee en je krijgt de ruimte en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen (o.a. door het maken van een persoonlijk opleidingsplan). Eigen regie staat hoog in ons vaandel, zowel voor collega’s als in de zorg voor cliënten. Het team heeft een goede mix van ervaring en jong enthousiasme en er wordt samen veel aandacht besteed aan de cohesie en het werkplezier. Mijn collega’s en ik verwelkomen graag professionals die samen met ons verder willen bouwen aan een veelzijdig, sterk en professioneel team.”


Vind je cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier in je werk belangrijk? Wij ook! Heb je zin in een dynamische en uitdagende baan en zijn onze klantwaarden op jou van toepassing? Mooi, want wij zoeken jou als GZ-psycholoog! Meer informatie over angst- en stemmingsstoornissen is te vinden op de website van GGz Breburg.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog en een geldige BIG-registratie en AGB-code.
 • Ruime kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en onderzoek.
 • Goede sociale vaardigheden; je moet kunnen luisteren, motiveren en omgaan met weerstand.
 • Cultuursensitiviteit om goed om te gaan met de doelgroep.
 • Integriteit, enthousiasme en een dosis humor.
 • Bij voorkeur ervaring met EMDR en cognitieve gedragstherapie.
 • Je kunt werken met zorgprogrammma’s en zorgpaden.
 • Je bent 24 - 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een mooie, afwisselende baan in een ambitieus team met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Marielle de Wit tel. 06-20173266. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting Veilig Thuis Midden-Brabant

Gedragswetenschapper Veilig Thuis

Tilburg
In overleg
Stichting Land van Horne

Psycholoog / Orthopedagoog

Weert
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog Tinnitus

Eindhoven
20 - 24 uur