zoekt een

GZ-psycholoog – Digitale Poli

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: 'Je leven de baas blijven.'

Wat ga je doen?
 • De rol is divers. Je gaat jezelf bezighouden met verkennende gesprekken, intakes, diagnostiek, bent regiebehandelaar en gaat zowel individueel als groepsgericht aan de slag met cliënten.
 • De digitale poli behandelt mensen vanaf 18 tot 70 jaar, met verschillende diagnoses waaronder angst- en/ of stemmingsstoornissen, autisme en ADHD. We werken transdiagnostisch.
 • Je stelt een behandelindicatie op en zorgt voor bespreking hiervan in het behandelteam; Je voert, zowel teamverband als zelfstandig, intake- en
  evaluatiegesprekken met cliënten.
 • Omdat we de digitale poli door ontwikkelen naar een digitaal MG en dit digitale MG koppelen aan ons innovatieplatform in oprichting ga je naast behandelaar ook aan de slag met nieuwe behandeltechnieken en digitale behandelingen. Je krijgt dus de kans om mee te bouwen aan het team en innovatie binnen GGz Breburg. Je kunt hierdoor een breder spectrum vaardigheden inzetten dan in een reguliere functie.
 • Door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia houd je het kennisniveau op peil

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

De Digitale Poli is een vrij nieuw team. We zijn een team met korte lijnen, er heerst een goede sfeer, we hebben veel eigen regelruimte, zijn innovatief en werken multidisciplinair. We kennen weinig uitval van cliënten, werken vraaggericht en hebben als doel op termijn een digitaal
Mentaal Gezondheidscentrum te worden. Natuurlijk is er nauwe samenwerking met de reguliere teams. De basis van het team is Tilburg, maar je kunt in de Digitale Poli prima vanuit huis werken. Collega’s van GGz Breburg kunnen binnen of buiten hun huidige contract in de Digitale Poli
werken.

We willen er zijn op de momenten die er voor de cliënt toe doen. Eigen regie stimuleren we optimaal door het inzetten van techniek, maar ook door onze eigen houding. We werken herstelgericht en vanuit de hulpvraag van de cliënt, waarbij we natuurlijk onze professionele
kennis inzetten voor een optimale behandelfocus. Omdat de Digitale Poli nog doorontwikkeld wordt, is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je
standplaats wordt Tilburg, maar thuiswerken en/ of werken op andere momenten dan de reguliere kantoortijden wordt gestimuleerd. Zo kun je zorgen voor een optimale balans werkprivé. De functie kan eventueel gecombineerd worden met een ander team binnen GGz Breburg; we gaan dan op zoek naar een mooie combinatiefunctie die bij jou past!

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog en een geldige BIG-registratie en AGBcode.
 • Ruime kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en onderzoek.
 • Goede sociale vaardigheden; je moet kunnen luisteren, motiveren en omgaan met weerstand.
 • Cultuursensitiviteit om goed om te gaan met de doelgroep.
 • Integriteit, enthousiasme en een dosis humor.
 • Je vindt het leuk om je schouders onder een nieuw product te zetten en samen met de collega’s een eigen team te bouwen.
 • Enthousiasme voor zorginnovatie op het gebied van proces en techniek.
 • Je hebt affiniteit met eHealth.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Lianne Heijne, manager bedrijfsvoering, tel. 06-13620108. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne collega's van GGz Breburg zijn welkom om te solliciteren met een beschikbaarheid vanaf 6 uur per week.


Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Psycholoog / Orthopedagoog

Weert
In overleg
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog Tinnitus

Eindhoven
20 - 24 uur