zoekt een

Verpleegkundig Specialist - Mentale Gezondheidscentra

Met de komst van Mentale Gezondheidscentra bewegen we letterlijk naar onze cliënten, zijn/haar naasten, verwijzers en partners in het sociaal domein toe. We gaan voor een wijkgerichte en vraaggerichte aanpak. Wil jij als koploper meebouwen aan de ontwikkeling van de Mentale Gezondheidscentra? Vind jij het leuk om samen te innoveren en bijt jij je graag vast in spannende en vernieuwende projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
 • Nog voordat een cliënt ‘in zorg’ komt, voer je verkennende gesprekken om de hulpvraag van de desbetreffende persoon in kaart te brengen.
 • Samen bepaal je of een behandeling in de ggz noodzakelijk is of dat er andere partners zijn die een passender antwoord hebben op de vraag.
 • Je werkt als verpleegkundig specialist in een Mentaal Gezondheidscentrum via een generalistische benadering, gericht op de hulpvraag van de cliënt.
 • Je werkt nauw samen met de verwijzer en eventueel andere betrokken partners van bijv. het sociaal domein.
 • Je stemt daar waar nodig af en draagt zorg dat het ggz aanbod is ingebed in het leven van een cliënt.
 • Je bent verantwoordelijk voor de behandeling (regiebehandelaar), voert de regie en bewaakt de voortgang en afstemming van de zorg.
 • Je verricht zelfstandig medicatieconsulten waarbij je oog hebt voor de interactie tussen psychische- en somatische problematiek en leefstijl.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Werken als verpleegkundig specialist in een Mentaal Gezondheidscentrum betekent dat je samen met ruim 125 collega’s vanuit 9 Mentale Gezondheidscentra in het werkgebied van GGz Breburg op een positieve wijze bijdraagt om het verschil te maken in het leven van onze cliënten. In de Mentale Gezondheidscentra organiseren we, complementair aan onze huidige zorgpaden, een integraal, persoons- en wijkgericht zorgaanbod waar we werken vanuit het gedachtengoed van positieve gezondheid en versterken van zelfregie.

In een Mentaal Gezondheidscentrum werk je nauw samen met de huisarts, POH-ggz en eventueel WMO-partners. Samen met je collega’s zorg je voor een lokaal aanbod waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. We zoeken een verpleegkundig specialist voor de locaties in Breda, Etten-Leur en Waalwijk.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz en een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met positieve gezondheid, herstel, versterken van eigen regie en een brede kijk op problemen en oplossingen.
 • Je hebt lef, durft buiten de kaders te denken, bent ondernemend en in staat zelfstandig te werken.
 • Je hebt een hoge mate van klantgerichtheid, eigenaarschap en laat niet los voordat een cliënt op de juiste plek zit.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden bent stressbestendig.
 • Enthousiasme om deze nieuwe visie op zorg samen tot een succes te maken.
 • Het aantal uur en de werklocatie zijn in overleg.

Wat bieden wij jou?
Werken in een Mentaal Gezondheidscentrum bied je als verpleegkundig specialist de mogelijkheid om mee te bouwen aan een toekomstbestendige ggz. De functie is ingeschaald in FWG 65 (minimaal €4.108,- en maximaal €6.264,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Livia Ottenheijm via 06-20263125 (teamleider MG Breda) of Lynn Hoes via 06-57685857 (teamleider MG Tilburg/Waalwijk). Gebruikt de sollicitatiebutton om direct te solliciteren.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Jeroen Bosch Ziekenhuis

HBO verpleegkundige Orthopedie

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Meeting Care Thuiszorg

HBO-verpleegkundige (wijkverpleegkundige)

Tilburg
In overleg