Wij vragen

Wat houdt het vrijwilligerswerk in?

Op boerderij Antoniushof in het buitengebied van Best zijn we dringend op zoek naar een handige vrijwilliger voor de houtbewerking op dinsdagmiddag. Je begeleidt senioren bij deze creatieve club. Je hebt ervaring met het gebruik van diverse (ook elektroniche) gereedschappen. Ben je creatief (met hout), zelfstandig, geduldig en heb je affiniteit met senioren? Dan zoeken wij jou!

Werktijden:
Dinsdag van 13:30 tot 16:00 uur.


Over de locatie:

Het dagbestedingsprogramma Natuur en Buitenleven wordt voor een groot deel vorm gegeven op Activiteitenboerderij Antoniushof. Dit programma is speciaal bedoeld voor senioren in de regio Best, zelfstandig wonend of niet, die actief bezig willen zijn in en rondom de natuur.

Ons aanbod

Wat wij bieden:

We bieden je een zinvolle tijdsbesteding. Het begeleiden en stimuleren van deelnemers zorgt voor een voldaan gevoel. Je gaat werken in een prachtig sfeervol atelier met alle benodigde materialen en voorbeeldwerkstukken ter inspiratie. Daarnaast bieden wij bieden wij je een vergoeding reiskosten, een persoonlijke WA- en ongevallenverzekering, een vrijwilligersovereenkomst met daarin alle gemaakte afspraken en, indien nodig, bijscholing(en).

Dáárom kiest je voor Archipel

  • Al jarenlang bieden wij verschillende vormen van zorg, wonen en welzijn aan, passend bij de wensen van onze cliënten, in de regio Eindhoven;
  • Wij werken vanuit de overtuiging dat cliënten het gelukkigst zijn wanneer ze zoveel mogelijk eigen regie blijven houden. En zetten ons, samen met de familie van cliënten, in om dit te realiseren;
  • Ook medewerkers krijgen eigen regie, onder andere in de vorm van zelfsturende teams en scholing.

Interesse?

Interesse?

Voor meer informatie, of om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek, kun je contact opnemen met Denise van der Stelt, coördinator vrijwilligerswerk, bereikbaar via telefoonnummer 06-83296331 of via email: denise.van.der.stelt@archipelzorggroep.nl. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij de infobalie zodat je teruggebeld kunt worden. Uiteraard kun je ook direct reageren. Dit kan via onderstaande link.

Vorige Volgende