Wij vragen

Satijnhof is een zorglocatie van De Wever aan het Jozefpark. Binnen Satijnhof wordt kleinschalig gewerkt. Satijnhof biedt plaats aan negen woningen met elk 6-7 bewoners. De bewoners hebben allemaal een indicatie met verblijf én behandeling. In acht woningen zullen dat mensen met dementie zijn die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. De negende woning is bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking.

Satijnhof is in 2013 opgeleverd en de nieuwbouw voldoet aan alle eisen van deze tijd. In De Patroon, het wijkrestaurant/grand café is iedereen welkom voor een maaltijd, kopje koffie en een borrel.

Ten behoeve van een aantal van onze bewoners zoeken wij vrijwilligers om de krant voor te lezen en gesprekjes de voeren.

Dit gebeurt vanuit een gezellige activiteitenruimte. De functie houdt in:

Bewoners ophalen uit verschillende woningen van Satijnhof.

Koffie- en theekannen vullen.

Koffie en thee uitschenken.

Krant voorlezen.

Gesprekjes voeren n.a.v. krantenartikelen.

Bewoners terugbrengen naar de woningen.

Ruimte opruimen.

De activiteit vindt plaats op maandagochtend en/of op vrijdagochtend van ca. 9.30 tot 11.30 uur.

De invulling van de vacature kan per direct starten.

Interesse?

Vrijwilligerswerk is de moeite waard. Het is fijn om een ander te helpen. Het is interessant werk en daarnaast vooral leuk om te doen. Vrijwilligerswerk biedt een kijkje achter de schermen, je kunt sfeer proeven, ontmoet andere mensen en hoort hun verhalen. Het is waardevol om iets voor een ander te betekenen en je krijgt er zelf ook veel voor terug!

c.verhaag@dewever.nl