Wij vragen

Onze gezellige Inloop bevindt zich in een prachtig, ruim pand midden in een woonwijk in Meerveldhoven. We zijn 5 dagen per week geopend. In de inloop hangt een gemoedelijke sfeer en mensen komen om samen een bakje koffie of thee te drinken, gezellig te kletsen met elkaar, spelletjes te doen, te kleuren o.i.d.
Verder zijn er regelmatig activiteiten binnen- en buitenshuis waarvoor mensen met een WMO indicatie zich op kunnen geven. Er wordt meerdere keren per week gekookt en samen gegeten.
We hebben een vaste groep bezoekers maar regelmatig komen er ook nieuwe mensen een kijkje nemen en die vinden meestal snel hun draai omdat ze makkelijk en vriendelijk opgenomen worden in de groep.

Als barmedewerker verzorg je één of meerdere dagdelen het reilen en zeilen van ons barretje. Je verkoopt koffie, thee, fris, chips, snoep en tosti's. Verder hou je je werkplek schoon, vult voorraad aan, ruimt indien nodig de afwasmachine in en uit, je telt de kas aan het einde van je dienst etc.

Je bent vriendelijk en gastvrij. Je ziet er schoon en verzorgd uit. Je kunt hygiënisch werken. Je kunt de kas bijhouden en aan het einde van je dienst tellen. Je houdt ervan om samen met ons voor een goede sfeer te zorgen, en je bent collegiaal (eventueel invallen voor zieken e.d.). Je houdt je aan de afspraken en komt op tijd.

We hebben vacatures voor dinsdagmiddag 13:30 - 16:45 uur en donderdagochtend 10:30 - 13:30 uur.

Vorige Volgende