Wij vragen

Op de trainingsunit van afdeling de Beerze (de Kleine Beek) ondersteunen we cliënten tot het hebben van een zinvolle dagbesteding. Beweging en gezonde leefstijl zijn onderdeel van het programma. Voor een nieuw op te zetten wandelgroep zoeken we een vrijwilliger met een hond om het wandelen doelgerichter en aantrekkelijker te maken.

GGzE, de Kleine Beek
Trainingsunit de Beerze
Dr. Poletlaan 62
5626 NE Eindhoven

Je gaat een ochtend in de week [donderdag, vrijdag of zaterdag] samen met begeleiding van de afdeling en cliënt(en) een wandeling maken van een uurtje. Onderweg wordt er ergens een kopje koffie gedronken. Je geeft cliënten de gelegenheid om een stukje met de hond te wandelen en betrekt ze bij de zorg voor de hond. Het wandelen met hond en het contact met een [sociale aaibare] hond maakt dat de wandeling een doel heeft. Bovendien ervaren wij dat voor sommige cliënten het maken van contact met een hond voldoening geeft.

Jij bent respectvol, geduldig en staat open voor contact met de ander, ook als die ander het soms lastig vindt om dat contact aan te gaan. Daarnaast is jouw hond rustig, sociaal en aaibaar, springt niet tegen mensen op en slaat niet aan bij onverwachte situaties. Jullie zijn wekelijks beschikbaar.

Vorige Volgende