Psychiater - Behandelstaf langdurige zorg

Waar ga je werken?
Je gaat werken in de behandelstaf klinische afdelingen langdurige zorg. Op ons Zorgpark Voorburg in Vught liggen alle klinische behandel- en woonvoorzieningen voor langdurige zorg dicht bij elkaar. Naast jouw werk in de behandelstaf, ga je ook voor minimaal 12 uur aan de slag als regiebehandelaar voor de Lichtboog en het Trainingshuis.

De Lichtboog
De Lichtboog is een specialistische behandelkliniek waar (jong)volwassenen met autisme door middel van korte, middellange en lange (max. 3 jaar) behandeltrajecten zich ontwikkelen naar meer zelfstandigheid. De Lichtboog is onderdeel van het zorgpad autisme en werkt nauw samen met de ambulante poli van team autisme. Wanneer cliënten niet voldoende profijt hebben van een ambulante behandeling worden zij verwezen naar de Lichtboog. Cliënten die hiervoor in aanmerking komen hebben als hoofddiagnose ASS, waarbij complexe (gedrags)problemen eerder regel dan uitzondering zijn. Individueel wordt gekeken naar mogelijkheden voor doorstroming naar vormen van zelfstandig(er) wonen en werken. Onze cliënten zijn adrem, veelzijdig, af en toe veeleisend en uitdagend. Allemaal hebben ze de mogelijkheid om zich te ontwikkelen met een juiste begeleiding.

Het Trainingshuis
Het Traininghuis ‘zelfstandig wonen’ is voor jongvolwassenen vanaf 18 jaar met autisme. De jongvolwassenen hebben beperkte basisvaardigheden om zich zelf te kunnen redden, maar het organiseren van de dagelijkse zaken levert vaak problemen op. Basisvaardigheden die getraind worden zijn o.a. omgaan met een dagritme, persoonlijke hygiëne, verzorging van de woonomgeving en koken.


Wat verwachten we van jou?
Je bent ondernemend, flexibel en breed inzetbaar. Je bent BIG-geregistreerd als psychiater en hebt ervaring met het behandelen van specifieke en complexe psychische aandoeningen, zoals autisme. Ook draag je graag bij aan een inspirerend werk- en leerklimaat. Je staat stevig in je schoenen en geeft je grenzen aan waar nodig. Ook ben je bereid bij te dragen aan de continuïteit van onze zorg; wij bieden namelijk specialistische zorg binnen een 24 uurs setting.

Wij investeren in psychiaters
Reinier van Arkel investeert in beginnende en meer ervaren psychiaters met ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling in de vorm van fellowship of partnership.

Fellowship
Is gericht op psychiaters in hun eerste drie jaar als medisch specialist en gericht op het (verder) ontwikkelen van medisch leiderschap en de (nadere) kennismaking met de organisatie. Voor een groep jonge psychiaters organiseren we kennissessies (onder andere een uitgebreide cursus beleidspsychiatrie), ontmoetingen met de Raad van Bestuur en directies van de zorgeenheden, meeloopdagen en supervisie. Er is ruimte voor coaching en een senior psychiater fungeert als persoonlijk mentor. We bieden het fellowship aan jonge psychiaters die minimaal drie jaar bij ons in dienst willen treden.

Partnership
Voor psychiaters met meer werkervaring is er het partnership. De invulling hiervan bepalen we graag samen met jou. Inhoudelijk kan er voor een eigen accent worden gekozen dat aansluit bij de ambities van Reinier van Arkel. Te denken valt bijvoorbeeld aan verdieping of wetenschappelijk onderzoek op een deelgebied of het behalen van een aantekening als psychotherapeut of opleider. Het partnership is mogelijk voor psychiaters die een dienstverband voor onbepaalde tijd willen aangaan.

Wat kunnen wij je bieden?
Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academie die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt. Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Arbeidsvoorwaarden en salariëring conform AMS Geestelijke Gezondheidszorg.

Meer weten en reageren
Spreekt deze rol jou aan? Stuur dan nu je cv en motivatiebrief in via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met manager Jan Driessen via 06-38775546.

Meer informatie over de klinische afdelingen langdurige zorg vind je op onze website.
Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het ‘Beleidskader voor Werving en Selectie’.

Contact

Jan Driessen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur