zoekt een

Ergotherapeut (24-28 uur en 32 uur)

Voor onze locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur zijn wij per direct op zoek naar een Ergotherapeut (voor 24-28 uur en 32 uur per week) die samen met ons laat zien dat De MARQ ook ècht meer mogelijk maakt voor onze revalidanten en hun naasten. Een enthousiaste collega, die gedreven is in het vak, oplossingsgericht denkt en nauw wil samenwerken met de andere disciplines die om onze revalidanten heen staan. Herken jij je in dit profiel? Dan zijn wij op zoek naar jou!
De MARQ is dè specialist in geriatrische revalidatie en herstel en is hierin uniek in Nederland met locaties in Breda, Zevenbergen en Etten-Leur. Onze Coöperatie is opgericht in het najaar van 2017.  Onze slogan ‘De MARQ  Maakt Meer Mogelijk’, is een belofte aan revalidanten én hun naasten om alles te doen wat in ons vermogen ligt om individuele revalidatiedoelen binnen een therapeutisch klimaat te bereiken. Dit doen we met een frisse blik, vol enthousiasme en met kennis van zaken. Door continu oog te hebben voor persoonlijke wensen en behoeften. Door steeds te leren, te vernieuwen, goed samen te werken en te focussen op kansen en mogelijkheden.

De kernwaarden van De MARQ  ‘Samen, Alert, Inventief en Betrokken’ zijn daarbij leidend voor al onze, circa 200, collega’s. De ambities van De MARQ in combinatie met haar in- en externe omgeving brengen een uitdagende en inspirerende dynamiek en werkomgeving met zich mee

Wat ga je doen?

De doelgroep waar je mee werkt zijn revalidanten met problematiek op het gebied van CVA (NAH), orthopedie, amputatie of een combinatie van bovenstaande diagnoses.

Samen met je cliënten werk je aan herstel door middel van neurorevalidatie, valpreventie, transfertraining en cognitieve screening.  Dit doe je door middel van individuele therapie, maar ook groepsbehandeling. Van opname tot aan terugkeer naar huis werk je samen aan het herstel. Om dit zo succesvol mogelijk te laten zijn, kijk je regelmatig mee in de thuissituatie.

Je werkt zelfstandig op verwijzing van een specialist ouderengeneeskunde of medisch specialist. Daarbij:

  • Voer je ergotherapeutisch onderzoek uit;
  • Behandel en adviseer je de revalidanten;
  • Bied je hulpmiddelen aan en bedenk je aanpassingen om het functioneren van revalidanten te verbeteren;
  • Werk je nauw samen met de andere disciplines zoals de specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en activiteitentherapeuten.
     

Wie ben jij?

We zoeken een gezellige en ook gedreven collega, want dan pas je goed bij De MARQ. Daarnaast ben je flexibel qua werkhouding en werkzaamheden, denk je oplossingsgericht en vind je het prima om op verschillende locaties te werken. Het is fijn als je enige ervaring hebt als ergotherapeut.

Wat breng je mee?

  • Je bent een gediplomeerde Ergotherapeut, hebt een bewijs van bevoegdheid en je bent ingeschreven in het Kwaliteitsregister paramedici;
  • Je hebt een rijbewijs en hebt de beschikking over een auto;
  • Je bent goed in plannen en bewaart het overzicht;
  • Je kunt prioriteiten stellen binnen je eigen werkzaamheden;
  • Ervaring als ergotherapeut in de geriatrische revalidatiezorg is een pré.

Wat mag je verwachten?
Werken bij De MARQ betekent werken in een unieke jonge organisatie die volop in beweging is. In een professionele en inspirerende omgeving waar vakmanschap, balans tussen menselijk en zakelijk en laagdrempelige communicatie met en tussen alle collega’s hoog in het vaandel staan. Je maakt deel uit van een team dat zich dagelijks met passie inzet om de best mogelijke revalidatie te bieden aan revalidanten en hun naasten.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor 1 jaar. Salaris en overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT. Daarnaast biedt De MARQ een interessant pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil je de uitdaging aangaan om samen met ons verder te bouwen aan De MARQ? Dan leren wij je graag kennen. Reageer direct via HRM@DeMARQ.nl, solliciteer via de link of neem contact op met Ronald Klaver, Manager GRZ, via 06-51145623.

Wij zien je CV en motivatie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature door recruiters of uitzendbureaus wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Ronald Klaver
Teammanager GRZ
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures