zoekt een

Helpende (Plus) Nachtdienst Zwerfwacht | 16 - 24 uur

Ben je een nachtdier en heb je hart voor de medemens? Ben je Helpende Plus of ben je bereid het Plus-certificaat te behalen? Dan is dit jouw kans!

Wat ga je doen?

Je doet je werk zelfstandig in de nachten en werkt van 23.00 uur tot 7.15 uur. Samen met andere vaste nachtdienst-collega’s en de zorgteams, vul je de diensten op in de nachtelijke uren. Plannen en roosteren doe je met het team: je plant een groot deel van je diensten in op het basisrooster en vangt samen ziekte- en vakantiedagen op.

Je werkt op vaste zorgmomenten en reageert op oproepen in de nacht. De wensen en behoeften van de cliënten staan hierbij centraal. Sommige bewoners gaan pas naar bed, wanneer de collega’s van de avonddienst naar huis zijn. Of kunnen de slaap niet vatten en staan vroeg op. Geen probleem. Bewoners zijn tenslotte thuis, en daar richten wij onze zorg op in. Jij zorgt ervoor dat ook elke nacht zo fijn mogelijk is dus!

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Naast een fijne werkplek binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt bieden wij jou:
  • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
  • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Een salaris in FGW 30: minimaal € 2.340,- en maximaal € 3.014,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
  • Meerkeuze in arbeidsvoorwaarden met fiscaal voordeel, zoals een laptop- of fietsregeling;
  • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt. Jij hebt een diploma Helpende (Plus) Zorg en Welzijn of bent bereid om een korte Plus-opleiding te volgen. Ook met een MDGO-VZ, verzorgende C mag je reageren op deze vacature. Als je geschikt bent, kunnen wij jou helpen om weer bevoegd en bekwaam te worden voor dit werk.

Verder vragen we het volgende:
  • Je kunt goed samenwerken in een team én staat ook alleen je mannetje;
  • Je vindt het leuk om met ouderen met dementie te werken;
  • Je bent een harde werker en flexibel inzetbaar;
  • Je hebt een opgewekte persoonlijkheid en houd je van een grapje op zijn tijd;
  • Ook kun je goed met een computer en smartphone omgaan.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
  • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Jeffrey ten Bokkel (Recruiter) via 06 51 34 77 09. Of voor inhoudelijke vragen met Ria Strick (Teammanager) via 06 13 79 63 27.

Recente vacatures

Home Instead Thuisservice WBO

Bijbaan zomerperiode en daarna als welzijnsmedewerker

Breda
0 - 28 uur
Mijzo

Helpende +

Waspik
16 - 20 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende plus (woongroep)

Geertruidenberg
In overleg