Psychiater LVB ambulant

Psychiater LVB Ambulant

Wie zijn wij?
GGZ WNB is op alle fronten volop in beweging. Ontwikkelingen in de sector en binnen de organisatie volgen elkaar in rap tempo op. Wij zijn op zoek naar dienstverlenende flexibele collega’s met lef en gevoel voor innovatie.
Werk je graag bij een kleine professionele GGZ-aanbieder in een gemoedelijke sfeer? Vind je het een uitdaging om te werken vanuit mogelijkheden, eigen regie en ben je in voor nieuwe ontwikkelingen?
Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen
Als psychiater geef je uitvoering aan de rol van regiebehandelaar en ben je actief betrokken bij de teamwerking en teamontwikkeling vanuit jouw psychiatrische expertise. In samenwerking met collega’s ben je verantwoordelijk voor het diagnosticeren, indiceren en behandelen van cliënten.

Je werkt intensief samen met de teamleider en een multidisciplinair team van enthousiaste, ervaren krachten. Je levert een belangrijke bijdrage aan het implementeren van nieuwe ontwikkelingen, je begeleid de Arts in Opleiding tot Specialist (AIOS) en je participeert in de opleidingsgroep voor supervisie en deelname aan intern onderwijs.

Daarnaast werk je samen aan de verbetering van interne processen en zorg je voor een optimale afstemming met partners binnen en buiten GGZ WNB.

Waar ga je werken
Je komt werken bij het ambulante team dat werkt met mensen met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek. Het LVB ambulant team heeft diverse behandelaren zoals GZ Psychologen, Psychotherapeuten, Verpleegkundigen, SPH opgeleiden, Psychiaters, Muziektherapeut en een Psychomotore therapeut. Bij de behandelingen die aansluiten bij de richtlijnen voor de doelgroep bestaat er een nauwe link tussen psychotherapie en vak-therapie.

De problematiek is breed binnen deze doelgroep: depressies, angststoornissen, verslaving, psychose, agressieregulatie problematiek. Met name voor (complexe) traumaklachten is er een groot aanbod, individuele behandeling, groepsmodule, intensief traumatraject.

De behandelingen kunnen individueel geboden worden maar er zijn ook groepsbehandelingen zoals leren omgaan met agressie of het verbeteren van zelfbeeld.

Wat de eigenheid van het team weergeeft, is vooral het samenwerken met de individuele cliënt en zijn netwerk als vertrekpunt. Wij innoveren op basis van nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen, wij houden van openheid en er is ruimte voor gezelligheid en humor met elkaar.

Wat vragen wij van jou
 • Vanzelfsprekend beschik je over een (bijna) afgeronde opleiding tot psychiater met een RGS registratie.
 • Je hebt kennis van gespecialiseerde methodieken gericht op onderzoeken, diagnosticeren en behandelen.
 • Je hebt affiniteit met het vormgeven van een psychotherapeutische behandeling.
 • Je hebt plezier en bij voorkeur (enige) ervaring met het leiden van een multidisciplinair team.
 • Je werkt graag samen, hebt een positieve instelling en reflectief vermogen.
 • Je bent bereid deel te nemen aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Wat bieden wij jou
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao GGZ Medisch Specialisten.
 • Maandelijks een arbeidsmarkttoeslag van 10% van je bruto maandsalaris.
 • Een zelfstandige functie bij een regionale (geïntegreerde) GGZ zorgaanbieder.
 • Wonen en werken in een prachtige regio, 45 minuten vanuit Rotterdam/Dordrecht en Antwerpen, 30 minuten vanuit Breda.
 • Ruime ontwikkelmogelijkheden bijvoorbeeld bij onderzoek, inhoudelijke innovatie, medisch management en zelfs een ontwikkelfunctie tot geneesheer-directeur is mogelijk.
 • Een combinatie met klinisch werk is tevens mogelijk.
 • Een goed en uitgebreid opleidingsklimaat voor diverse disciplines.
 • De keuze om fulltime- of parttime te werken.
 • Flexibele werktijden die passen bij jouw persoonlijke situatie.
 • Een vaste aanstelling.

Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Contact

Petronella Louisa Jacoba Maas - van Oevelen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures