Arts Verstandelijk Gehandicapten LVB team

Arts Verstandelijk Gehandicapten

Wie zijn wij?
GGZ WNB is op alle fronten volop in beweging. Ontwikkelingen in de sector en binnen de organisatie volgen elkaar in rap tempo op. Wij zijn op zoek naar dienstverlenende flexibele collega’s met lef en gevoel voor innovatie.
Werk je graag bij een kleine professionele GGZ-aanbieder in een gemoedelijke sfeer? Vind je het een uitdaging om te werken vanuit mogelijkheden, eigen regie en ben je in voor nieuwe ontwikkelingen?
Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen
Als arts VG draag je de verantwoordelijkheid voor het leveren van gespecialiseerde zorg aan cliënten met specifieke uitdagingen die voortkomen uit een laag sociaal emotionele ontwikkeling. Je wordt betrokken bij diagnostiek en het adviseren over behandeling van complexe ziektebeelden. Samen met de (GZ) psycholoog, orthopedagoog-generalist en psychiater geef je vorm aan deze zorg. Daarnaast werk je nauw samen met diverse afdelingen binnen de organisatie. Een belangrijk onderdeel hierbij is het adviseren van andere teams met betrekking tot de zorg voor cliënten met een licht verstandelijke beperking. Indien nodig word je betrokken bij beleidszaken en verplichte zorg vanuit de WVGGZ en advies m.b.t. de Wet Zorg en Dwang (WZD).

De cliënten, met specifieke hulpvragen gerelateerd aan hun beperking, wonen zelfstandig of verblijven op een woonlocatie in de VG. We werken nauw samen met ketenpartners.

Waar ga je werken
Je komt werken bij het ambulante team dat werkt met mensen met een lichte verstandelijke beperking in combinatie met psychiatrische problematiek. Het LVB ambulant team is een breed opgezet multidisciplinair team met (GZ-) Psychologen, orthopedagoog-generalist, Verpleegkundigen, SPH opgeleiden, Psychiater, muziektherapeut en een Psychomotore therapeut. Bij de behandelingen die aansluiten bij de richtlijnen voor de doelgroep bestaat er een nauwe link tussen psychotherapie en vak-therapie.

De problematiek is breed binnen deze doelgroep: depressies, angststoornissen, trauma’s (complex) , verslaving, psychose, agressieregulatie problematiek. De behandelingen kunnen individueel geboden worden maar er zijn ook groepsbehandelingen zoals leren omgaan met agressie of het verbeteren van zelfbeeld.

Wat de eigenheid van het team weergeeft, is vooral het samenwerken met de individuele cliënt en zijn netwerk als vertrekpunt. Door de brede samenstelling van het team zijn wij in staat om in de diagnostiek en behandeling goed oog te hebben voor zowel de verstandelijke beperking als de psychiatrie waardoor er zo veel als mogelijk maatwerk geleverd kan worden.
Wij innoveren op basis van nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen, wij houden van openheid en er is ruimte voor gezelligheid en humor met elkaar.

Wat vragen wij van jou
 • Je hebt de opleiding tot Art VG succesvol afgerond en je hebt een BIG registratie.
 • Je werkt graag samen binnen een multidisciplinair team om complexe zorgvragen vanuit meerdere invalshoeven te benaderen.
 • Je bent benaderbaar en betrokken bij de cliënten.

Wat bieden wij jou
 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 70) tussen € 4.785,- en € 7.419,- bpm op basis van 36-urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring.
 • In augustus 2024 ontvang je eenmalig 1% van het jaarsalaris en op 1 december vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%.
 • Een pensioenregeling bij PFZW waarbij de werkgever 50% inlegt.
 • 166 vakantie-uren en een (LFB) levensfasebudget van 35 uur o.b.v. een fulltime dienstverband.
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Ruil b.v. uit tegen een abonnement op de sportschool, lidmaatschap of een fiets.
 • Balansbudget van € 500 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof).
 • Reiskostenvergoeding, zelfs als je dichtbij woont of lekker met de fiets naar het werk komt
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities.
 • 1 x in de 5 jaar een vrijblijvend loopbaan of coachgesprek.
 • De mogelijkheid om tijdens jouw loopbaan op verschillende afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken.
 • Onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz
 • Direct een vaste aanstelling.

Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat je bij ons wilt werken?
Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.

Liever eerst wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Contactpersoon : Emile Polman

Telefoonnr. werk : 06-82472225

E-mail werk : e.polman@ggzwnb.nl

Locatie vacature : Halsteren

Contact

Esmeralda Cornelia Maria Kuijstermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg