zoekt een

Verpleegkundige - Centrum Senioren Cure

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je als verpleegkundige in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: 'Je leven de baas blijven.'

Wat ga je doen?
 • Je bent als verpleegkundige werkzaam binnen de klinieken cure van Centrum Senioren.
 • Je past verpleegkundige diagnostiek toe bij 60+ jaar cliënten.
 • Je maakt zelfstandig verpleegkundige zorgvoorstellen en een verpleegplan op basis van het behandelplan.
 • Je begeleidt cliënten bij het realiseren van doelen uit het behandelplan/herstelplan.
 • Je draagt bij aan kwaliteit- en beleidsontwikkelingen van de afdeling en de organisatie.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Senioren biedt klinische-, groeps– en ambulante hulpverlening aan senioren vanaf de leeftijd van 60 jaar. De behandeling van onze cliënten richt zich op herstel of maximale reductie van symptomen van cognitieve en/of psychiatrische stoornissen. Ons doel is de zelfredzaamheid en maatschappelijke positie van senioren te verbeteren of behouden.

Op locatie Korvelseweg in Tilburg zijn twee klinieken cure gevestigd. Een open en een gesloten setting met ieder 20 bedden. Wij bieden daar met enthousiaste multidisciplinaire teams crisisbehandeling, kortdurende opname en resocialisatie aan. Een van de twee units is een Zorg Innovatie Centrum (ZIC).

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde MBO 4 of HBO opleiding verpleegkunde en geldige BIG registratie.
 • Ervaring in de (ouderen)psychiatrie en/of somatische zorg is een pre.
 • Affiniteit met opleiden is een pre.
 • Een klantgerichte, respectvolle benadering met oog voor wensen en belangen van de cliënt.
 • Je bent flexibel en bent in staat te schakelen tussen geplande werkzaamheden en (crisis)situaties die adhoc aandacht vragen.
 • Je bent 24 tot 36 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een contract voor onbepaalde tijd. Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 45 (minimaal €2.451,- en maximaal €3.863,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Laura Prince, teamleider, tel. 06-12526156. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg