zoekt een

Verpleegkundige ART Senioren (Heilaarstaete)

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je biedt als verpleegkundige begeleiding aan mensen met (ernstige) psychiatrische problematiek.
 • Je observeert en analyseert psychiatrische, somatische en geriatrische vraagstukken van cliënten en past verpleegkundige diagnostiek en zorg toe.
 • Je motiveert, stimuleert en ondersteunt cliënten bij het uitvoeren van ADL- BDL zorg.
 • Je begeleidt cliënten bij het realiseren van gestelde doelen in het kader van het behandel- en herstelplan.
 • Je hebt als verpleegkundige contact met cliënten met verschillende achtergronden en zorgbehoeften.
 • Je werkt intensief samen binnen het netwerk van de cliënt waarbij de mogelijkheden, hoop en perspectief centraal staan.
 • Je houdt (cliënten)dossiers en relevante administratie bij.
 • Je hebt een actieve bijdrage aan werkgroepen en de doorontwikkeling van de afdeling/het team.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Vanaf Q1 2024 bevindt onze afdeling zich in de Heilaarstaete, een prachtige nieuwbouwlocatie in Breda in samenwerking met Thebe. De nieuwbouw is toekomstbestendig, duurzaam en past bij de ART visie waarin iedere cliënt recht heeft op een fijne individuele plek.

ART heeft als doel cliënten te ondersteunen bij het zo prettig mogelijk vormgeven van hun dagelijks leven, waarbij we hoop en perspectief bieden en aansluiten bij persoonlijke hersteldoelen.

Je krijgt op de afdeling te maken met hoog complexe zorg. Een combinatie van somatische, psychiatrische en geriatrische vraagstukken, waarbij iedere dag weer een nieuwe uitdaging wacht. Werken op deze afdeling kan dan ook met recht topsport genoemd worden, uiteraard is dit een teamsport.

Daarnaast is de afdeling een leerafdeling, waar de verpleegkundigen van de toekomst worden opgeleid en waar stagiaires leren een afdeling te runnen. Als verpleegkundige begeleid je deze stagiaires in het dagelijks werk en in het behalen van hun leerdoelen/opdrachten.

Wij zijn voor onze (klinische) afdeling ART Senioren op zoek naar enthousiaste MBO/HBO verpleegkundigen, die het leuk vinden mee te bouwen aan de ontwikkeling van ons team en die het daarnaast leuk vinden om de verpleegkundigen van de toekomst te begeleiden.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde mbo of hbo opleiding verpleegkunde en geldige BIG registratie.
 • Ervaring is de psychiatrie of geriatrische zorg is een pre.
 • Een klantgerichte, respectvolle benadering met oog voor wensen en belangen van de cliënt.
 • Je kunt goed luisteren, motiveren en beschikt over geduld, empathie en tact.
 • Je bent flexibel en bent in staat te schakelen tussen geplande werkzaamheden en (crisis)situaties die adhoc aandacht vragen.
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden, zodat je effectief kunt communiceren met cliënten, naasten en collega’s.
 • Je bent 24 tot 36 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan als verpleegkundige met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 45 (minimaal €2.451- en maximaal €3.863,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Eveline Duimelaar e.duimelaar@ggzbreburg.nl, tel. 06-52659989. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg