zoekt een

APH Triagist GGZ

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: 'Je leven de baas blijven.'

Wat ga je doen?
 • Als triagist ben je een spin in het web. Meldingen van 112, huisartsen of andere verwijzers met acute vragen gericht op ggz komen binnen bij de meldkamer.
 • Je trieert en coördineert de acute zorgvragen. Je organiseert snel adequate zorg voor patiënten en voor de betrokkenen. Ook geef je consultatie aan collega’s, huisartsen en andere ketenpartners op het gebied van crisiszorg.
 • Meldingen en vragen tot verwijzing acute GGZ komen bij jou binnen.
 • Met ondersteuning van de digitale triagetool bepaal je de urgentie van de melding.
 • Je staat personen in crisis te woord en je helpt hen met toeleiding naar de juiste zorg.
 • Je bent werkzaam aan de voordeur van de acute GGZ. Hierin vervul jij een verbindende rol binnen de geboden zorg.
 • Je bent de spin in het web om snelle adequate zorg te organiseren voor patiënten en naasten.
 • In je dienst werk je nauw samen met de dienstdoende voorwachten van de teams IHT Crisisdienst van GGz Breburg, de centralisten in de gemeenschappelijke Meldkamer, huisartsenposten en overige ketenpartners.
 • Deels thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is. We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

De acute zorg van GGz Breburg bestaat uit de High Intensive Care, Intensive Home Treatment en de crisisdienst. Afhankelijk van je voorkeur werk je voor een of meerdere teams binnen de acute keten. IHT is ons werkmodel voor de acute psychiatrische zorg. Met IHT bieden we intensieve zorg aan cliënten die in de meest complexe periode van zijn of haar leven een beroep op ons doet. De methode is gericht om herstel van een crisis zoveel mogelijk thuis plaats te laten vinden. Alleen als het echt niet anders kan, maken we gebruik van de mogelijkheid om een cliënt op te nemen (bijvoorbeeld op de HIC), maar ook dan doen we dat met betrokkenheid van diens naasten. De HIC’s van GGZ Breburg zijn koploper in de (door)ontwikkeling en uitvoering van de HIC methodiek. De begeleiding van cliënten is intensief waardoor crisissen snel gecoupeerd worden. Hierdoor is de opnameduur kort. Daarnaast is het gebruik van dwang en drang minimaal. Separatie wordt niet of zelden toegepast. Herstelondersteunende Zorg is leidend. In de Acute Zorg is je werkomgeving zeer veelzijdig. Zowel in Tilburg (Lage Witsiebaan) als in Breda (Muiderslotstraat) heeft de crisisdienst werkplekken. Cliënten worden gezien op de spoedeisende psychiatrische onderzoeksruimte (SPOR) in Breda, de SEH van het ziekenhuis, in de eigen leefomgeving of (poli)klinisch.

Begin volgend jaar starten we een nieuw APH triage team, deze functie geeft naast een mooie inhoudelijke baan ook mogelijkheden in innoveren en ontwikkelen van een nieuwe functie en team binnen de acute keten.

Wat breng je mee?
 • Je bent HBO verpleegkundige of SPV opgeleid en in het bezit van een BIG registratie.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in het werken in de acute GGZ.
 • Is deze rol nieuw voor je? Wij leiden je op tot triagist. On the job leer je het werk van triagist waarbij je altijd kunt terugvallen op een ervaren collega. Je ervaring in de zorg neem je mee voor het inhoudelijk werk, de rest volgt vanzelf!
 • Je bent een generalist, hebt te maken van clientèle tussen 0-100 jaar en komt alle problematieken tegen. De complexiteit zit hem in het feit dat je van alles een beetje op de hoogte moet zijn.
 • Je rooster bestaat uit vroege, late en weekenddiensten en je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.
 • Je bent stressbestendig en bent in staat overzicht te behouden in complexe en acute situaties.
 • Je bent digitaal vaardig, sterk in klinisch redeneren en in staat om samen te werken in het netwerk.
 • Je bent bereid tot het volgen van een APH opleiding.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met innovatiepotentie en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in FWG 50 voor de HBO verpleegkundige (minimaal €2.737,- en maximaal €4.263,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband), FWG 55 (minimaal €3.076,- en maximaal €4.785,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) voor de SPV.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Nienke van der Meer, manager bedrijfsvoering, tel. 06-12244721. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg