zoekt een

Science practitioner

Wil jij ook bijdragen aan het herstel van de mentale gezondheid van adolescenten en jongvolwassenen? Bij GGz Breburg kun je hiervoor je wetenschappelijke onderzoekskwaliteiten inzetten alsook je expertise als behandelaar. Wetenschappelijk onderzoek speelt bij ons een belangrijke rol bij de verbetering van de kwaliteit van zorg. Wetenschappelijk onderzoek vergroot de kennis en bevordert een kritische houding van behandelaren ten opzichte van hun eigen dagelijks werk. Ook ondersteunt wetenschappelijk onderzoek het maken van de juiste keuzes in het samenstellen van het meest passende behandelaanbod voor de adolescenten, jongvolwassenen en hun ouders. Ten slotte draagt wetenschappelijk onderzoek bij aan de eigen regie van de adolescenten, jongvolwassenen en hun ouders in hun eigen hersteltraject.

Wat ga je doen?
Binnen deze functie vervul je een dubbele rol, waarbij je enerzijds als senior wetenschappelijk onderzoeker werkzaam bent en anderzijds als behandelaar met adolescenten en jongvolwassenen aan de slag gaat. Beide functies vervul je in hetzelfde behandelteam, zodat deze functies elkaar versterken. In welk behandelteam jij precies zal gaan werken, bepalen we samen met jou aan de hand van jouw interesses en voorkeuren.
  • Je neemt de leiding bij het opzetten van een praktijkrelevante onderzoekslijn.
  • Je voert behandelingen uit bij adolescenten en jongvolwassenen en hun ouders.
  • Je functioneert binnen een multidisciplinair team.
  • Je gebruikt de input van collega’s en adolescenten, jongvolwassen en ouders bij het opzetten en uitvoeren van onderzoek.
  • Je maakt deel uit van een klein team van wetenschappelijk onderzoekers met wie je bouwt aan een solide en toekomstbestendig onderzoeksteam.
  • Je draagt bij aan het organiseren van de financiering van toekomstige onderzoeksprojecten.
  • Je begeleidt junior onderzoekers.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Wetenschappelijk onderzoek vindt plaats op de werkvloer en is een zaak van onderzoekers, behandelaren en adolescenten, jongvolwassenen en hun ouders. Er is een vanzelfsprekend contact tussen al deze betrokken partijen. Dit contact is er in alle fasen van de behandeling van de adolescenten en jongvolwassenen en hun ouders en vanaf hun eerste contact met GGz Breburg. Zowel in jouw rol als wetenschappelijk onderzoeker als in je rol als behandelaar maak je deel uit van een behandelteam. Je werkplek is in Breda of Tilburg.

Wat breng je mee?
  • Je hebt ervaring met wetenschappelijk onderzoek en bij voorkeur ook een afgerond promotietraject.
  • Je bent een initiatiefnemer met goede sociale vaardigheden en kunt mensen enthousiasmeren.
  • Je hebt de juiste papieren om aan het werk te gaan als regiebehandelaar (GZ-psycholoog, klinisch psycholoog of psychiater) en je hebt een BIG registratie.
  • Je werkt 24 tot 36 uur, waarvan 8 uur aan wetenschappelijk onderzoek

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou volop mogelijkheden voor eigen inbreng op het gebied van wetenschappelijk onderzoek en behandeling. Je functie is ingeschaald conform de CAO GGZ en is afhankelijk van je functie en ervaring met wetenschappelijk onderzoek.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Als je meer wilt weten, neem je contact op met Mirjam Kouijzer, senior wetenschappelijk onderzoeker en GZ-psycholoog in opleiding tot klinisch psycholoog. Dit kan via email (m.kouijzer@ggzbreburg.nl) of telefoon (0612617639).

Bijzonderheden
Voor deze vacature worden zowel interne als externe kandidaten uitgenodigd om te solliciteren. Bij gelijke geschiktheid gaat de interne kandidaat voor.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Senior onderzoeker real-world effectiviteit van interventies

Eindhoven
32 - 36 uur
GGz Breburg

Zorgbemiddelaar Crossroads

Tilburg
28 - 32 uur