zoekt een

Verpleegkundige / Sociotherapeut Vonk Ambulant

Goede geestelijke gezondheidszorg in samenwerking met verslavingszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij VoNK (GGz Breburg / Novadic Kentron) werk je als ambulant verpleegkundige of sociotherapeut in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
  • Je verleent zorg aan cliënten met verslavingsproblemen en complexe psychiatrische problematiek.
  • Je werkt als verpleegkundige of sociotherapeut ambulant binnen een multidisciplinair team van Vonk.
  • Je zorgt voor afstemming, coördinatie en uitvoering van zorg rondom de cliënt.
  • Je geeft groepsbehandeling aan cliënten.
  • Je onderhoudt contacten met familie en/of andere betrokken hulpverleners.
  • Je verricht, indien je een verpleegkundige achtergrond hebt, verpleegtechnische- en voorbehouden handelingen.
  • Je hebt een verantwoordelijkheid voor de verdere ontwikkeling van verpleegkundige methodieken.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Vonk is een samenwerkingsverband van de GGz Breburg en Novadic-Kentron. Vonk heeft als doel om cliënten met zowel een ernstig psychiatrisch als een ernstig verslavingsprobleem te behandelen en te begeleiden (Dubbele Diagnose). We hebben voorzieningen voor een klinische behandeling, een deeltijdbehandeling en een ambulant team dat naast casemanagement ook Assertive Community Treatment aanbiedt. We hebben ruimte voor een verpleegkundige of sociotherapeut binnen ons ambulante team.

Onze multidisciplinaire teams bestaan uit enthousiaste collega's die staan voor hun taak en actief meedenken over het ontwikkelen van nog betere en adequatere zorg. Dit bereiken we middels intensieve samenwerking met externe partners en door intensieve scholing. De speerpunten binnen Vonk / Dubbele Diagnose zijn deskundigheid, visieontwikkeling en samenwerking. Vonk heeft locaties in Breda en Tilburg.

Wat breng je mee?
  • Een afgeronde opleiding hbo verpleegkunde en BIG registratie voor een functie als verpleegkundige
  • Een afgeronde hbo opleiding social work voor sociotherapeuten.
  • Affiniteit en ervaring in het werken met cliënten met een dubbele diagnose en ambulant werken.
  • Een proactieve werkhouding en organisatorische kwaliteiten.
  • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van verpleegkundige / sociotherapeut is ingeschaald in FWG 45 (minimaal €2.451,- en maximaal €3.863,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband) of FWG 50 (minimaal €2.737 en maximaal €4.263 bruto per maand bij een fulltime dienstverband) afhankelijk van je opleiding en ervaring.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Manon Hopstaken - Elsten, Senior verpleegkundige VoNK ACT Breda, Tel. 06-10840872. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures