zoekt een

Verpleegkundige Crisiszorg – Centrum Jeugd

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je bent als verpleegkundige werkzaam op de gesloten crisisopname afdeling D van Centrum Jeugd.
 • Je maakt onderdeel uit van een team met krachtige en ervaren collega’s.
 • Je werkt met in crisis verkerende cliënten in de leeftijd van ca. 14 tot 23 jaar.
 • Je levert een bijdrage aan de transitie van de afdeling richting een Jeugd HIC.
 • Je bent medeverantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de afdeling en de geleverde zorg.
 • Zelfstandig stel je een monodisciplinair behandelplan op en voert het plan uit.
 • Samen met je collega’s bied je een duidelijke structuur en een goed behandelklimaat.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Jeugd Breburg is een veelzijdige specialist in psychiatrie en biedt hoogspecialistische behandeling voor complexe hulpvragen van kinderen, jongeren en gezinnen tot 23 jaar. Wij hebben specialistische kennis op het gebied van emotie, persoonlijkheid en ontwikkeling.

Ons specialisme zit niet alleen in de verschillende expertisegebieden, maar ook in de veelzijdigheid van de behandeling van de hoog-complexe problematiek, die we vaak samen met andere partners in de jeugdhulp vormgeven. We streven ernaar dat cliënten hun zorg zoveel mogelijk dichtbij huis kunnen krijgen.

De kliniek bestaat uit twee afdelingen waar cliënten opgenomen kunnen worden. De crisis opname afdeling D voor jongeren tussen de 14 en 23 jaar, CVS Jongeren voor cliënten tussen 14 en 23 jaar en CVS kinderen voor jonge cliënten tussen 6 en 14 jaar. Op termijn ontwikkelt de crisisafdeling zich door tot een Jeugd High & Intensive Care (HIC) afdeling.

Binnen Centrum Jeugd van GGz Breburg werken we vanuit de netwerk gedachte en proberen we de 'Reis van de cliënt' samen met cliënten vorm te geven. Samen betekent bij ons samen met de cliënt, zijn systeem, je eigen team en interne en externe ketenpartners.

Wat breng je mee?
 • Je hebt minimaal een mbo of hbo diploma verpleegkunde.
 • Aantoonbare ervaring in de psychiatrie.
 • Een sterke, evenwichtige persoonlijkheid en een flinke dosis zelfstandigheid.
 • Kennis van relevante verpleegtechnische handelingen (bij een verpleegkundige achtergrond) en verschillende gespreksvoering.
 • Ervaring in de kinder- en jeugdpsychiatrie, liefst tot 23 jaar.
 • Flexibiliteit, doorzettingsvermogen en het vermogen om cliëntgericht te werken.
 • Je bent als verpleegkundige 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan als verpleegkundige bij Centrum Jeugd met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van verpleegkundige is ingeschaald in FWG 45 (minimaal €2.451,- en maximaal €3.863,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen. Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Kim Tromp, teamleider bedrijfsvoering, tel. 0616616953. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Neos

Verpleegkundige bijzondere doelgroepen

Eindhoven
28 - 32 uur
Archipel Thuis BV

Verpleegkundige Geldrop

Geldrop
In overleg