zoekt een

Holteranalist - hartfunctielaborant

Holteranalist - hartfunctielaborant 16-20 uur per week

Hartfunctielaboranten opgelet! Toe aan een leuke nieuwe uitdaging? Wij zoeken iemand die graag in de eerstelijnsgezondheidszorg wil werken voor 16-20 uur per week. Voordelen? Flexibiliteit met betrekking tot werkuren en thuis werken.
Star-shl is een groot eerstelijns diagnostisch centrum in Zuidwest Nederland. Gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Onze trombosedienst begeleidt jaarlijks ruim 30.000 patienten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Daarnaast voeren we voor aanvragers beeldvormend- en functieonderzoek uit zoals röntgenonderzoeken, echo’s, longfuncties, fundusonderzoeken en cardiale onderzoeken. Bij het prenataal Centrum worden zwangerschapsecho’s gedaan voor aanvragend verloskundigen. Onze onderzoeklocaties zitten verspreid over Zuidwest-Nederland en daardoor zijn we altijd dichtbij patiënten en aanvragers.

Voor de continuïteit en de groei van onze afdeling (BFO&PC) binnen Star-shl is het van belang hoge eisen te stellen aan de onderzoeken die we uitvoeren en deze voortdurend te verbeteren.
Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden ‘samen’, ‘hartelijk’ en ‘toonaangevend’.
Het team functieonderzoeken werkt in het hele werkgebied (Zuidwest-Nederland) op verschillende eigen locaties waar wij holteranalyses verrichten. Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

Wat ga je doen?
In deze flexibele en zelfstandige functie kom je de volgende werkzaamheden tegen:
  • Je analyseert en beoordeelt 24-uurs of 72-uurs hartritmeregistraties;
  • Je maakt gebruik van geavanceerde analyseapparatuur om de grote hoeveelheid gegevens die dit soort registraties opleveren te beheren en op afwijkingen te analyseren.
  • Je differentieert zelfstandig tussen normale en afwijkende onderzoeksresultaten, onder supervisie van de arts diagnostiek en de cardioloog.
  • Je maakt zelfstandig een rapportage voor de huisarts (verwijzer) met alle relevante bevindingen die de registratie laat zien. Je legt ook de relatie tot de bezigheden en klachten van de patiënt gedurende de registratietijd.

Jouw profiel
Jij bent een echte analist, die zich vastbijt in onderzoeksresultaten om zo tot de juiste conclusies te komen. Je werkt daarom nauwkeurig en planmatig. Je werkt graag zelfstandig en bent flexibel inzetbaar. Je bent gediplomeerd functielaborant en bent gespecialiseerd in holteranalyse (bij voorkeur gecertificeerd holteranalist) en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur minimaal enkele jaren relevante werkervaring. Onze kernwaarden hartelijk, samenwerken en toonaangevend passen bij jouw waarden.

Wij bieden jou
Een uitdagende en zelfstandige functie in een toonaangevende organisatie waar we de cliënt de beste diagnostiek bieden. Je hebt mogelijkheden om je tijd zelf in te delen en vanuit huis te werken, zodat je een prettige werk-prive balans ervaart. Wij vinden jouw persoonlijke ontwikkeling zeer belangrijk, we onderscheiden ons dan ook door onze opleidingsmogelijkheden. Wij kennen een 36-urige werkweek met flexibele werktijden. Salaris is conform CAO ziekenhuizen.

Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen? Neem voor inhoudelijke vragen contact op met José Martens, coordinator holteranalyse via nummer 06-23833226 en voor overige vragen kun je Wendy Rommers (teamleider) benaderen via telefoonnummer 06-82667010. Op https://werkenbij.star-shl.nl vind je meer informatie over onze organisatie. Reageren kan door hieronder te solliciteren.

Eventuele aanstelling bij star-shl vindt plaats onder de voorwaarde dat je beschikt over een recente, positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Recente vacatures

Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Arbo Coördinator - Koraal locaties Brabant

Oirschot
32 - 36 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Medewerker welzijn-zorg (op oproepbasis)

Raamsdonksveer
50 - Oproep / flex uur
Het Laar

teamassistent/voedingsassistent

Tilburg
28 - 32 uur