zoekt een

Medewerker koude- en spoelkeuken | 0-uren

Ben jij op zoek naar een flexibele en betekenisvolle baan in de ouderenzorg? Voel je je daarnaast graag thuis in een hecht team? Dan kun je stoppen met zoeken!

Dit ga je doen
In het restaurant van locatie Compostella genieten bewoners van een goede maaltijd. De keuken verzorgt naast de maaltijden voor bewoners ook gerechten voor mensen van buitenaf en verzorgt catering voor verschillende partijen.
Het horecateam bestaat uit verschillende medewerkers, waaronder horecakoks, keuken medewerkers en de gastvrouwen van de bediening.
Als onderdeel van het team ondersteun je de kok bij diverse keukenwerkzaamheden en zorg je op een gastvrije wijze voor de uitgifte van de maaltijden op de verschillende afdelingen. Daarnaast behoren het verzorgen van de afwas en diverse schoonmaakwerkzaamheden tot je taken. Alsmede het verrichten van administratieve taken.

Het gaat hier om een oproepkracht. Je krijgt dus in eerste instantie een 0 uren contract zonder vaste diensten. Natuurlijk proberen we jouw zo ver mogelijk van te voren te laten weten wanneer dat we je nodig hebben. De diensten zijn over het algemeen van 08:30 uur tot ongeveer 15:15 uur of van 11:45 uur tot 15:15 uur.

Hier ga je werken
Compostella is gelegen in het centrum van Zeeland. In het restaurant is iedereen welkom voor een warme maaltijd of voor een kop koffie en een praatje op het ontmoetingsplein.

In Compostella komen wonen, welzijn, diensten en zorg in één gebouw bij elkaar. Er komen mensen naar de dagbesteding. Thuiszorgteams ondersteunen vanuit het gebouw mensen in hun thuissituatie. Er worden vele activiteiten georganiseerd en daarnaast is er een prikpost aanwezig.

Dit ben jij
  • Je bent enthousiast!
  • Je bent collegiaal en hebt oog voor detail;
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden, kunt snel schakelen en secuur werken;
  • Je bent flexibel inzetbaar, met name overdag maar ook in de avond- en weekenduren.

Dit bieden wij
Je krijgt in eerste instantie een tijdelijk dienstverband en een salaris volgens schaal 15 van de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Dit betekent een uurtarief van minimaal 13,78,- en maximaal 16,72,-. Daarnaast krijg je:
  • uitzicht op een vaste aanstelling;
  • ruime mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);
  • korting op het leasen van een auto o.b.v. Private Lease;
  • meerkeuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop- en fietsregeling

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes.

Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Marloe Hamers via marloe.hamers@brabantzorg.eu.

Recente vacatures

Bernhoven

Medewerker goederenlogistiek

Uden
20 - 24 uur
Pantein

Medewerker schoonmaak

Beugen
16 - 24 uur
Stichting LOEK@YOU

Vrijwillige klusjesman of -vrouw

Veldhoven
In overleg