zoekt een

Psychiater - Digitale Poli

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Met de komst van de Mentale Gezondheidscentra bewegen we letterlijk naar onze cliënten, zijn/ haar naasten, verwijzers en partners in het sociaal domein toe. Door meer hulpvraaggericht, herstelgericht en wijkgericht samen te werken kunnen we mensen eerder passende hulp bieden op de juiste plek.

Wat ga je doen?
 • Je bent als psychiater werkzaam bij de Digitale Poli van GGz Breburg.
 • Je biedt transdiagnostische behandeling aan cliënten verricht, indien nodig, medicamenteuze behandelingen
 • Omdat digitale behandeling een nieuw aanbod is bij GGz Breburg en we een nieuw team starten, krijg je de kans om mee te bouwen en te ontwerpen.
 • Door het volgen van vakinhoudelijke en maatschappelijke ontwikkelingen, het bijhouden van vakliteratuur en het bezoeken van congressen en symposia houd je het kennisniveau op peil.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

De Digitale Poli is een onderdeel van de Mentale Gezondheidscentra van GGz Breburg. We werken hulpvraaggericht en volledig online voor cliënten in een monodisciplinaire setting. We zetten met de digitale poli maximaal in op eigen regie en maken daarbij onder andere gebruik van Minddistrict. Dit betekent dat we hoogfrequent contact hebben met cliënten, vooruitgang dan wel het uitblijven van verandering bespreekbaar maken en op verschillende manieren contact leggen, zodat een cliënt zelf aan het roer van zijn verandering komt te staan. Dit vraagt van cliënten en hulpverleners een actieve houding, zonder het van de ander over te nemen.

De Digitale Poli zal de komende jaren verder worden ontwikkelt wat betekent dat er veel ruimte is voor ontwikkeling van de zorg, maar ook van jou als professional. We zijn een klein, hecht team en zijn op zoek naar een collega die iets toevoegt als professional en als persoon. Het is een functie je naast of in plaats van je huidige werk kunt vormgeven. Belangrijk is dat je zin hebt om met ons te bouwen aan echt andere zorgverlening die bijdraagt aan herstel. Omdat de Digitale Poli nog doorontwikkeld wordt, is er veel ruimte voor eigen inbreng. Je standplaats wordt Tilburg, maar thuiswerken en/ of werken op andere momenten dan de reguliere kantoortijden wordt gestimuleerd. Zo kun je zorgen voor een optimale balans werk-privé. De functie kan eventueel gecombineerd worden met een ander team binnen GGz Breburg; we gaan dan op zoek naar een mooie combinatiefunctie die bij jou past!

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot Psychiater met een geldige BIG-registratie en AGB-code.
 • Ervaring als regiebehandelaar en affiniteit met diagnostiek en onderzoek.
 • Goede sociale vaardigheden; je moet kunnen luisteren, motiveren en omgaan met weerstand.
 • Cultuursensitiviteit om goed om te gaan met de doelgroep.
 • Integriteit, enthousiasme en een dosis humor.
 • Je vindt het leuk om je schouders onder een nieuw product te zetten en samen met de collega’s een eigen team te bouwen.
 • Enthousiasme voor zorginnovatie op het gebied van proces en techniek.
 • Je hebt affiniteit met e-health.
 • Je bent minimaal 4 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie van psychiater is ingeschaald conform de salarisschaal voor medisch specialisten (minimaal €6.068,- en maximaal €10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie contact opnemen met Lianne Heijne, manager bedrijfsvoering, via 0613620108 of l.heijne@ggzbreburg.nl. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg