zoekt een

Psychiater- Trauma- Focused MBT

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden een nieuw programma! Trauma-Focused MBT (Mentalization-based treatment) aan jongeren (16-23 jaar) met een combinatie van complex trauma, persoonlijkheidsproblematiek en waarbij er ook vaak sprake is van neurodiversiteit (ADHD, ASS, etc.). Wij zoeken geïnspireerde collega's om dit nieuwe programma verder mee te ontwikkelen en het team te versterken.

Wat ga je doen?
 • Je diagnostisceert en behandelt in multidisciplinair teamverband adolescenten tussen de 16 en 23 jaar.
 • Je werkt als psychiater bij het Trauma-Focused MBT team van Centrum Jeugd.
 • Je richt je op een zeer complexe doelgroep waarbij (gehechtheids)trauma als belangrijkste transdiagnostische kwetsbaarheidsfactor gezien en behandeld wordt.
 • Je bent (of wordt) opgeleid in MBT en werkt vanuit dit model.
 • Je doet individuele en groeppsychotherapieën (MBT).
 • Je hebt ook oog voor de lichamelijke effecten van trauma's en integreert het lichaamsgericht werken in de behandeling.
 • Je werkt nauw samen in een hecht multidisciplinair team.
 • Je draagt met je expertise bij aan de verdere ontwikkeling van Centrum Jeugd.
 • Je geeft supervisie aan aios psychiatrie.
 • Je participeert in bereikbaarheidsdiensten voor de klinieken en crisisdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
In september 2021 is GGz Breburg Jeugd gestart met een Trauma-Focused MBT team. De behandelingen richten zich op jonge mensen met ernstige persoonlijkheidsstoornissen en complexe traumaproblematiek waarbij er ook vaak sprake is van neurodiversiteit (ADHD, ASS, etc.). Met deze vorm van behandelen kunnen we een jonge complexe doelgroep helpen die in Nederland vaak tussen wal en schip valt.

Trauma-Focused MBT is een bijzonder programma waar we de meest up-to-date kennis voor willen gebruiken.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot psychiater en een geldige BIG-registratie, RGS-registratie en AGB-code.
 • Ervaring op het gebied van MBT, complexe trauma, ernstige persoonlijkheidsstoornissen en/of ASS is een pre, affiniteit met deze complexe doelgroep een must
 • Je kunt goed luisteren, bent responsief en goed in staat om contact te maken en te herstellen bij breuken.
 • Je bent stressbestendig, flexibel en hebt een actieve, open en onderzoekende houding. Je houdt van een uitdaging.
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in de salarisschaal medisch specialisten GGZ (minimaal €6.068,- en maximaal €10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Mariska den Oudsten (Manager behandeling) tel.
0683940803, of Dawn Bales, tel. 06-20015037. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je motivatie en cv.

Bijzonderheden
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Revant

ANIOS

Breda
28 - 32 uur
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur