zoekt een

Psychiater – Centrum Autisme en Team ADHD 23+

'Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je hebt samen met de klinisch psycholoog en GZ-psycholoog een belangrijke, coördinerende rol in het traject van de klinische behandeling van (jong)volwassenen;
 • Inhoudelijk ben je met casuïstiek bezig. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je intake-, onderzoeks- en indicatiegesprekken en voer je farmacotherapie en psychiatrisch onderzoek uit;
 • Je verricht medicamenteuze behandelingen en (bij complexe problematiek) psychotherapeutische behandelingen, volgens huidige 'state of the art' behandelvormen (denk o.a. aan cognitieve gedragstherapie, schemagerichte therapie, EMDR en SFT bij mensen met autisme);
 • Met jouw kennis en ervaring begeleid je de arts-assistent en hebt een coachende rol naar het behandelteam met daarin onder andere een basispsycholoog, GZ-psychologen, een systeemtherapeut en een klinisch psycholoog;
 • Teamleden adviseer je over het te voeren behandelbeleid;
 • Het behandelbeleid wordt uitgezet in het multidisciplinair overleg waar jij aan deelneemt;
 • De ontwikkeling van zorgprogramma en de aangeboden behandeling wordt mede door jouw bijdrage gerealiseerd.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Autisme onderzoekt, behandelt mensen vanaf 23 jaar met een classificatie binnen het autisme spectrum. We bieden individuele en groepsbehandelingen en mogelijkheden om thuis of online het herstel te ondersteunen. GGz Breburg kiest er bewust voor om autisme vanuit een levensloopperspectief te benaderen. Wij bieden onze cliënten levensbrede en flexibele ondersteuning met speciale aandacht voor grote en kleine veranderingen die zich in de loop van het leven voordoen.

Wij richten ons niet alleen op therapie of medicatie, maar ook op het hervinden van zin en plezier in het leven. Wij geloven sterk in samenwerking, daarom betrekken we binnen Centrum Autisme familie, dierbaren en hulpverleners bij de behandeling.

Team ADHD 23+ biedt diagnostiek en ambulante behandeling aan cliënten van 23 tot 65 jaar met (vermoeden) van complexe ADHD problematiek, wat vaak gepaard gaat met kenmerken van comorbide stoornissen. Na onderzoek kan de behandeling bestaan uit psycho-educatie over ADHD, praktische coaching, farmacotherapie, systeemtherapie, een individuele behandeling op maat of groepsbehandeling, die o.a. bestaat uit praktische handvatten, kennismaking met schematherapie en CGT.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding Psychiatrie en een geldige BIG-registratie en RSG-registratie;
 • Ervaring en/of affiniteit met de doelgroep;
 • Je kan inspireren, overtuigen en enthousiasmeren en je hebt een eigen visie, bent creatief en beschikt over een gevoel voor humor;
 • In ons team staat 'aandacht', 'deskundig', 'doortastend' en 'oplossingsgericht' voorop. Wij zoeken een echte teamplayer die een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van het herstelondersteunend werken binnen de instelling.
 • Het aantal uur is in overleg.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in de salarisschaal voor medisch specialisten (minimaal € 6.068,- en maximaal €10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Karin Derks, manager bedrijfsvoering, tel. 06-10536656. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Er zijn binnen ADHD 23+ mogelijkheden op onze locaties in Breda en Tilburg. Wij houden uiteraard rekening met je eigen voorkeuren qua (vaste) werklocatie.

Heb je een specifieke voorkeur qua doelgroep en wil je minder werken dan 24 uur per week? Ook dan komen we graag met je in contact.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Arts Tuberculose

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur