zoekt een

Psychiater - Acute Zorg

Is een dynamische werkomgeving iets voor jou? Vind je het leuk intensief samen te werken in een collegiaal, multidisciplinair team? Word jij onze nieuwe collega?

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je bent als psychiater werkzaam binnen de acute zorg van GGz Breburg.
 • Je werkt intensief samen met teams van de HIC, IHT en crisisdienst.
 • In overleg bespreken we welk gedeelte van de acute zorg het beste bij je past.
 • Je hebt de mogelijkheid om te werken in de regio Tilburg en/of Breda.
 • Je werkt in een multidisciplinair team.
 • Je bent onderdeel van de opleidingsgroep voor AIOS.
 • Volgens het dienstrooster neem je deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
De acute zorg van GGz Breburg bestaat uit de High Intensive Care, In Home Treatment en de crisisdienst. Afhankelijk van de samenstelling van de behandelteams ben je werkzaam voor één of meerdere teams binnen de acute keten. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders voorkeuren.

IHT is ons werkmodel voor de acute psychiatrische zorg. Met IHT bieden we intensieve zorg aan cliënten die in de meest complexe periode van zijn of haar leven een beroep op ons doet. De methode is gericht om herstel van een crisis zoveel mogelijk thuis plaats te laten vinden. Alleen als het echt niet anders kan, maken we gebruik van de mogelijkheid om een cliënt op te nemen (bijvoorbeeld op de HIC), maar ook dan doen we dat met betrokkenheid van diens naasten.

De HIC’s van GGZ Breburg zijn koploper in de (door)ontwikkeling en uitvoering van de HIC methodiek. De begeleiding van cliënten is intensief waardoor crisissen snel gecoupeerd worden. Hierdoor is de opnameduur kort. Daarnaast is het gebruik van dwang en drang minimaal. Separatie wordt niet of zelden toegepast. Herstelondersteunende Zorg is leidend.

Als psychiater bij de crisisdienst is je werkomgeving zeer veelzijdig. Zowel in Tilburg (Lage Witsiebaan) als in Breda (Muiderslotstraat) heeft de crisisdienst werkplekken. Cliënten worden gezien op de spoedeisende psychiatrische onderzoeksruimte (SPOR) in Breda, de SEH van het ziekenhuis, in de eigen leefomgeving of (poli)klinisch.

Wat breng je mee?
 • Je bent een vooruitstrevende psychiater met hart voor de acute psychiatrische zorg;
 • Je hebt expertise en affiniteit met ambulante- en klinische zorg;
 • Een geldige BIG-registratie, RGS-registratie en AGB-code;
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in de salarisschaal voor medisch specialisten (minimaal €6.068- en maximaal €10.376- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Nienke van der Meer, manager bedrijfsvoering, tel 0612244721. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Recente vacatures

Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
GGD Hart voor Brabant

Jeugdarts

's-Hertogenbosch
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur