zoekt een

Psychiater Centrum Veerkracht & Stabiliteit

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dicht bij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
  • Je bent verantwoordelijk voor psychiatrisch onderzoek (diagnostiek) voor cliënten van het centrum veerkracht en stabiliteit.
  • Je bent verantwoordelijk voor de farmacotherapie.
  • Je zorgt als regiebehandelaar voor het opstellen en evalueren van het behandelbeleid.
  • Je zorgt voor een optimalisatie van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen.
  • Je neemt samen met collega psychiaters deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Het Centrum Veerkracht en Stabiliteit (CVS) is onderdeel cluster planbare zorg en vult de ambulante zorg van onze zorggroep aan met verschillende intensief ambulante en klinische behandelpaden en modules. Binnen het centrum wordt er transdiagnostische gewerkt aan herstel volgens de kaders van CHIME. Je bent als Psychiater werkzaam op onze CVS-kliniek en deeltijdbehandeling op de locatie Jan Wierhof in Tilburg. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor de CVS locatie Poolseweg in Breda. De kliniek heeft een open en vrijwillig karakter. Het klinische aanbod is gericht op het bieden van herstel ondersteunen de zorg aan cliënten die vanwege een relatief ernstige verstoring in de psychische gezondheid, behoefte hebben aan een gestructureerde en veilige omgeving. In samenwerking met de verpleegkundig specialist, de arts, ervaringsdeskundige en het 24-uurs team draag je zorg voor kwalitatief goede zorg.

Wat breng je mee?
  • Een afgeronde opleiding tot psychiater met BIG en RGS-registratie.
  • Ervaring en/of affiniteit met hoog complexe GGz problematiek.
  • Het vermogen om anderen te kunnen inspireren, overtuigen en enthousiasmeren.
  • Je werkt graag in een multidisciplinair team.
  • Beschikbaarheid voor 24 per week.

Wat bieden wij jou?
Een mooie, afwisselende baan als psychiater in een ambitieus team met volop ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is ingeschaald in de salarisschaal medisch specialisten GGZ (minimaal € 6068,- en maximaal €10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Saskia Fadina, Manager Bedrijfsvoering, tel. 0651008502.

Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
We bieden je een contract voor onbepaalde tijd.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Arts Tuberculose

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Zorroo - Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken

Huisarts bij huisartsenpraktijk De Plataan

Rijen
In overleg
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur