zoekt een

Psychiater FACT

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. We zijn trots op onze strategische koers, waarin één krachtige wens centraal staat: 'Je leven de baas blijven.'

Wat ga je doen?
  • Zowel zelfstandig als in teamverband voer je intake-, onderzoeks- en indicatiegesprekken.
  • Je bent verantwoordelijk voor medicamenteuze behandelingen.
  • Je geeft teamleden advies over het te voeren behandelbeleid.
  • Je draagt bij aan het verder door ontwikkelen van onze zorgprogramma's en zorgpaden en aan het verder optimaliseren van de kwaliteit van de aangeboden behandelingen.
  • Je bent werkzaam voor een van de FACT teams van GGz Breburg (in Tilburg, Breda of Etten-Leur).
  • Je neemt deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Team FACT is een enthousiast, open en gemêleerd team. We hebben met elkaar gemeen dat we samen met onze cliënten op zoek willen naar hun krachten en mogelijkheden. Om zo samen met hen de stappen te maken richting herstel. Wij (onder)steunen elkaar maar spreken elkaar ook aan. Wij hebben mogelijkheden voor FACT psychiaters in Tilburg, Breda en Etten-Leur.

Wat breng je mee?
  • Een afgeronde opleiding tot Psychiater en een geldige BIG-registratie, RGS-registratie en AGB-code.
  • Ervaring en/of affiniteit met FACT en de doelgroep.
  • De bereidheid om te participeren binnen de opleidingsgroep voor de opleiding psychiatrie.
  • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in de salarisschaal voor medisch specialisten (minimaal €6.068- en maximaal €10.376- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Frank Valkenburg, Manager Bedrijfsvoering, tel. 06-51229853. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
We bieden je een contract voor onbepaalde tijd.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Recente vacatures

Star-shl

(basis)arts diagnostiek

Rotterdam
24 - 32 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Basisarts

Eindhoven
32 - 36 uur
Stichting De As

Gedragsdeskundige

Goirle
In overleg