zoekt een

Psychiater – ART

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Je bent als psychiater ART regiebehandelaar en verantwoordelijk voor medicamenteuze behandelingen.
 • Je behandelt mensen met (ernstige) psychiatrische problematiek (EPA doelgroep).
 • Je draagt, samen met de ART teams, verantwoordelijkheid voor de opzet en uitvoering van het behandel- en herstelplan.
 • Je werkt intensief samen in de triade waarbij de mogelijkheden, hoop en perspectief van de cliënt centraal staan.
 • Je neemt deel aan behandelbesprekingen en draagt zorg voor afstemming met de cliënt en zijn / haar systeem.
 • Je levert een bijdrage aan de lerende organisatie (behandelaar/coach/innovator).
 • Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair behandelteam.
 • Je neemt conform het rooster deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Wij bieden een omgeving die inspirerend en uitdagend is, waar geen dag hetzelfde is en waar je in een fantastisch team werkt! Zorggroep Impact bestaat uit enthousiaste, open en gemêleerde teams. We hebben met elkaar gemeen dat we samen met onze cliënten op zoek gaan naar hun krachten en mogelijkheden.

ART
heeft als doel cliënten te ondersteunen bij het zo prettig mogelijk vormgeven van hun dagelijks leven, waarbij we hoop en perspectief bieden en aansluiten bij persoonlijke hersteldoelen. Je werkt als VS op een klinische ART locatie waar vier ART teams verschillende gradaties van ART zorg bieden. Er zijn appartementen en een open en gesloten afdeling met crisisopname mogelijkheid.

Het groene terrein in Etten-Leur kent een lange historie, die begint bij het Anthonius gebouw dat in 1902 in gebruik werd genomen. In de loop der jaren is het terrein gekrompen, passend bij de ART ontwikkeling om steeds meer te richten op wonen in de wijk.

Ook nu blijft die ontwikkeling gaande en is er inmiddels gestart met nieuwbouw. De nieuwbouw is toekomstbestendig, duurzaam en past bij de ART visie waarin iedere cliënt recht heeft op een fijne individuele plek. We realiseren dit door studio's en nieuwe appartementen te bouwen voor cliënten die nu en in de toekomst gebruik willen maken van intensieve 24-uurs behandeling en zorg nodig hebben. Met onze nieuwbouw zijn wij onderdeel van de nieuwe woonwijk die op dit moment in Etten-Leur gebouwd wordt.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot psychiater met BIG en RGS-registratie.
 • Een sterke persoonlijkheid, je houdt van een uitdaging, denkt graag actief mee over de ontwikkelingen binnen de afdeling en organisatie.
 • Een sterk stimulerend en motiverend vermogen; je kunt goed luisteren en overtuigen, beschikt over geduld, empathie en tact.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen je geplande werkzaamheden en (crisis)situaties die adhoc aandacht vragen.
 • Je laat je niet snel uit het veld slaan en viert ook de kleinere successen.
 • Affiniteit met de doelgroep, daarnaast ben je in staat om invulling te geven aan Herstel Ondersteunende Zorg (HOZ).
 • Goede uitdrukkingsvaardigheden, zodat je effectief kunt communiceren met cliënten, naasten en collega’s.
 • Je bent 8 tot 36 uur beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. De functie is ingeschaald in de salarisschaal voor medisch specialisten (minimaal €6.068- en maximaal €10.376- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 23 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Gerrit van der Valk, manager bedrijfsvoering, tel. 06-57791249. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg