zoekt een

Specialist Ouderengeneeskunde

Goede geestelijke gezondheidszorg is onmisbaar voor onze samenleving. Bij GGz Breburg werk je in een maatschappelijk relevante en professionele organisatie. Wij bieden ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke en professionele ontwikkeling. GGz Breburg gaat voor cliëntgerichte mentale gezondheidszorg. We werken zo dichtbij de cliënt, zijn of haar naasten en samenwerkingspartners als mogelijk: ‘Samen het sterkst in mentale gezondheid'.

Wat ga je doen?
 • Onderzoek, diagnostiek en behandeling van gedragsstoornissen bij cliënten met cognitieve stoornissen/dementie.
 • Je werkt samen in een multidisciplinair team bestaande uit een psychiater, klinisch psycholoog, GZ psycholoog, Maatschappelijk werker, SPV en ambulant verpleegkundigen.
 • Je stelt behandelplannen op, evalueert deze met- en coördineert de uitvoering door het multidisciplinaire team;
 • Zo nodig verwijs je cliënten door naar externe (medisch) specialisten of consulteert deze;
 • Je werkt nauw samen met huisartsen waarbij binnen de ambulante setting de verantwoordelijkheid voor de somatische zorg bij de huisarts blijft;
 • Je ontwikkelt mede het medisch beleid van de organisatie en maakt deel uit van de medische staf.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Centrum Senioren biedt specialistische hulpverlening aan senioren vanaf de leeftijd van 60 jaar. We zijn een ambitieus (opleidings-)centrum dat doorontwikkeling van de ouderenpsychiatrie en ouderenpsychotherapie centraal zet. Je komt te werken in een enthousiast en collegiaal multidisciplinair team.

De behandeling van onze cliënten richt zich primair op herstel of maximale reductie van symptomen van cognitieve en/of psychiatrische stoornissen, met als doel de zelfstandigheid en zelfredzaamheid en daarmee de maatschappelijke positie van senioren te behouden of te verbeteren. Naast de cliënt wordt diens sociale netwerk nadrukkelijk bij de behandeling betrokken. Betrokken professionals zien we als partners in de zorg en maken daarmee onderdeel uit van het netwerk van de cliënt.

Vind je cliëntvriendelijkheid, professionaliteit en plezier in je werk belangrijk? Wij ook! Heb je een duidelijke visie en zijn onze klantwaarden op jou van toepassing? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega!

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot specialist ouderengeneeskunde en als zodanig geregistreerd;
 • Affiniteit en ervaring met de behandeling van senioren.
 • Goede communicatieve vaardigheden en sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, luisteren, motiveren en stimuleren voor het onderhouden van contacten met cliënten en de leden van het multidisciplinaire team;
 • Je staat sterk in je schoenen, kan overtuigen en hebt desgewenst overwicht in het omgaan met tegengestelde belangen;
 • Zowel zelfstandig als samen met anderen weet je met integriteit en geduld de behoeften, wensen en belangen van de cliënt voorop te stellen;
 • Je bent 16 tot 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een mooie, afwisselende job in een ambitieus team met ontwikkelingsmogelijkheden. De functie is ingeschaald in FWG 70 (minimaal €4.785- en maximaal €7.419,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Frank Valkenburg, manager bedrijfsvoering, tel. 06-51229853. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Op deze vacature is een wervingspremie voor medewerkers van toepassing.

Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

GGD Hart voor Brabant

Arts Tuberculose

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur
Laverhof

Specialist Ouderengeneeskunde

Schijndel
28 - 32 uur
Fonkelzorg

Vaste Huisarts Oss

's-Hertogenbosch
Parttime / Fulltime