zoekt een

Regiebehandelaar - Mentale Gezondheidscentra Tilburg

Met de komst van Mentale Gezondheidscentra bewegen we letterlijk naar onze cliënten, zijn/haar naasten, verwijzers en partners in het sociaal domein toe. We gaan voor een wijkgerichte en vraaggerichte aanpak. Wil jij als regiebehandelaar meebouwen aan de ontwikkeling van de Mentale Gezondheidscentra? Vind jij het leuk om samen te innoveren en bijt jij je graag vast aan spannende en vernieuwende projecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
 • Je werkt als regiebehandelaar (GZ-, klinisch psycholoog, psychotherapeut, psychiater of verpleegkundig specialist) hulpvraaggericht in een Mentaal Gezondheidscentrum voor zowel basis- als specialistische behandelingen.
 • Je bent bijvoorbeeld betrokken bij emotieregulatie trainingen, cognitief gedragstherapeutische interventies of EMDR behandelingen.
 • Je voert nog voordat een cliënt ‘in zorg’ komt verkennende gesprekken om de hulpvraag van de desbetreffende persoon in kaart te brengen.
 • Je bepaalt samen of een behandeling in de ggz noodzakelijk is, of dat er andere partners zijn die een passender antwoord hebben op de vraag.
 • Je biedt evidenced- en practicebased behandelingen afgestemd op de vraag van de cliënt.
 • Je werkt nauw samen met de verwijzer en eventueel andere betrokken partners van bijv. het sociaal domein.
 • Je geeft consultatie aan huisartsen en andere externen.
 • Je stemt daar waar nodig af en draagt zorg dat het ggz aanbod is ingebed in het leven van een cliënt.
 • Je bent in staat om tijdig en op de juiste manier andere zorgverleners in te schakelen.

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
We werken met een tweetal zorgclusters: cluster planbare zorg en cluster continue zorg. Binnen cluster planbare zorg ligt de focus op de zorg die vooral overdag plaatsvindt. Binnen cluster continue zorg ligt de nadruk op de acute en intensieve zorg, die niet planbaar is.

We vinden het belangrijk aandacht voor medewerkers te hebben. Om dit te bereiken is de aansturing van de teams recent gewijzigd en zijn er teamleiders aangesteld met een kleinere span of control. Doordat de teamleider dichterbij de professionals staat is er meer persoonlijke aandacht en betere ondersteuning voor jou als professional. Bovendien komt meer regie bij teams en de teamleider te liggen.

Word jij enthousiast om samen met ons te bouwen aan een nieuw zorgaanbod waarbij de mens en zijn verhaal centraal staat? We zoeken samen met de cliënt het best passende antwoord op de hulpvraag. Binnen én buiten de ggz!

Als regiebehandelaar werken in een Mentaal Gezondheidscentrum betekent dat je samen met ruim 125 collega’s vanuit 9 Mentale Gezondheidscentra in het werkgebied van GGz Breburg op een positieve wijze bijdraagt om het verschil te maken in het leven van onze cliënten. In de Mentale Gezondheidscentra organiseren we, complementair aan onze huidige zorgpaden, een integraal, persoons- en wijkgericht zorgaanbod waar we werken vanuit het gedachtengoed van positieve gezondheid en versterken van zelfregie.

Je werkt in een Mentaal Gezondheidscentrum nauw samen met de huisarts, POH-ggz en eventueel WMO-partners. Samen met je collega’s zorg je voor een lokaal aanbod waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Er zijn op dit moment mogelijkheden in de regio's Breda en Tilburg.

Wat breng je mee?
 • Een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog, psychiater, psychotherapeut of verpleegkundig specialist en een geldige BIG-registratie.
 • Je hebt affiniteit met hulpvraag gericht werken, positieve gezondheid, herstel, versterken van eigen regie en een brede kijk op problemen en oplossingen.
 • Je deelt graag jouw expertise met verwijzers en andere partners in onze regio.
 • Je hebt lef, durft buiten de kaders te denken, bent ondernemend en in staat zelfstandig te werken.
 • Je hebt een hoge mate van klantgerichtheid, eigenaarschap en laat niet los voordat een cliënt op de juiste plek zit.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden bent stressbestendig.
 • Het is een pre als je een EMDR opleiding hebt afgerond en openstaat voor online EMDR behandelingen.
 • Enthousiasme om deze nieuwe visie op zorg samen tot een succes te maken.
 • Je bent 24-36 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
Een betekenisvolle baan met ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling waar je meebouwt aan een toekomstbestendig ggz. De functies voor regiebehandelaren zijn ingeschaald in FWG 65, 70, 75 of Salarisschaal Medisch Specialisten (minimaal €4.108,- en maximaal €10.376,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je achtergrond als behandelaar.

GGz Breburg biedt een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden via FiscFree®. Daarmee kun je met belastingvoordeel o.a. deelnemen aan het fietsenplan, een nieuwe laptop aanschaffen of lidmaatschap voor een beroepsvereniging betalen.

Je hebt ook recht op een persoonlijk opleidingsbudget, tegemoetkoming reiskosten, vaste eindejaarsuitkering (13e maand) en een goede pensioenregeling.

Op basis van een fulltime dienstverband (36 uur) heb je recht op 23 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.

Daarnaast kennen wij een balansregeling waarbij je recht hebt op €500,- bruto bij een fulltime dienstverband. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag uit te laten betalen, te gebruiken voor opleiding/training of het kopen van extra verlofuren.

Overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO GGZ.

Nieuwsgierig geworden?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Lianne Heijne, manager bedrijfsvoering, tel. 06-13620108, l.heijne@ggzbreburg.nl. Maak gebruik van de button op deze pagina voor het doorsturen van je cv en toelichting.

Bijzonderheden
Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Recente vacatures

Novadic-Kentron

Basisarts en Verslavingsarts

Vught
Parttime / Fulltime
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Regie-huisarts gezocht!

Boxtel
In overleg