Verzorgende IG nachtdienst

Rosagaerde is per 1 juni op zoek naar een verzorgende IG nachtdienst voor 24 uur per week.

Rosagaerde ligt aan de rand van Kaatsheuvel tegenover de Efteling en heeft vier kleinschalige woongroepen voor mensen met dementie. De sfeer is huiselijk en de bewoners doen zoveel mogelijk dingen die zij thuis gewend waren. Net zoals thuis beslissen de bewoners zelf wat ze doen, maar nu ze bij Rosagaerde wonen kunnen ze daar dag en nacht begeleiding bij krijgen. Een vast team van betrokken medewerkers zorgt voor een vertrouwd gezicht bij de dagelijkse dingen. Elke woongroep telt zeven bewoners. Zij delen de woonkamer, een open keuken en een veilige binnentuin. En iedereen heeft een royale slaapkamer van 20m2. Het sanitair wordt met tweeën gedeeld.
Rosagaerde is een plek waar bewoners de ruimte krijgen om zoveel mogelijk zichzelf te kunnen blijven. Het voelt snel als thuis. 

In onze visie is iedere cliënt, medewerker en vrijwilliger uniek. We geloven in een persoonlijke benadering met ruimte voor eigen keuzes. Onze medewerkers nemen de tijd om cliënten te ontmoeten en te leren kennen. Onze missie is helder; we bieden intensieve zorg en ondersteuning aan ouderen die thuis wonen of tijdelijk zorg en ondersteuning nodig hebben. Ouderen kunnen op ons rekenen voor een fijne en beschutte plek om te leven. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers en vrijwilligers plezier, voldoening en zingeving uit hun werk halen. Ten grondslag hieraan liggen onze kernwaarden; liefdevol, zelfbewust, deskundig, veerkrachtig en vooruitstrevend. Iedere professional geeft hieraan zijn eigen kleur en door samenwerking kunnen we meer, wij zijn ZGEM. 
 
De functie in hoofdlijnen
Als onderdeel van het nachtteam draag jij bij aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige verzorging en begeleiding gericht op de wensen en behoeften van onze cliënten. Gedurende de nacht bewaak je het veiligheidsklimaat binnen de afdelingen, heb je een signalerende rol richting je collega’s en bespreek je knelpunten. Je handelt hierin naar eigen niveau en bevoegdheid. Je verleent lichamelijke hulp en sociale begeleiding op basis van het vastgestelde, individuele zorgleefplan. De afwisseling in je taken is groot en je werkt zelfstandig binnen een enthousiast, betrokken team. Samen met hen zorg je voor een aangename en gezonde nachtrust voor onze bewoners!
Er kan af en toe gevraagd worden om een dag- of avonddienst te werken in plaats van een nachtdienst. 

Wij vragen

•    Je beschikt over een diploma verzorgende IG op MBO 3 niveau;
•    Je hebt affiniteit met ouderenzorg en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met zorgleefplannen;
•    Je hebt aandacht voor de cliënt, relaties en vertegenwoordigers van de cliënt en collega’s;
•    Je bent goed in staat om samen te werken met alle collega’s;
•    Je ontwikkelt je tot een eigentijdse professional waarbij de nadruk ligt op de vaardigheden; zelfontwikkeling, samenwerking en ondernemerschap.

Wij bieden

Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met een proeftijd van twee maanden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie van verzorgende IG is ingedeeld in FWG 35 (minimaal € 2.466,72 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis). 
De CAO kent een eindejaarsuitkering van 8,33%. Zorggroep Elde Maasduinen heeft een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden en diverse collectiviteitsafspraken. Je werkt in een dynamische omgeving, waar geen dag hetzelfde is en ook jij je bijdrage kunt leveren aan de prettige werksfeer die kenmerkend is voor ZGEM. De teams roosteren zelf waardoor je invloed hebt op het inplannen van je werktijden. We ondersteunen je op verschillende gebieden om fit en gezond te blijven, zodat je zo lang mogelijk met plezier je werk kunt blijven doen.  

Interesse?
Meer informatie over de functie wordt graag verstrekt door Kimberley van Hest – Koornneef, teamcoach via 06-22369702. 
Wij ontvangen je sollicitatiebrief met cv bij voorkeur op of via de link: https://www.werkenbijzgem.nl/vacatures-2/103-379-verzorgende-ig-nachtdienst
Alle correspondentie onder vermelding van vacaturenummer: 103-379.

Samen houden wij onze sector zorg & welzijn veilig en integer! Daarom is de volgende zaak onderdeel van onze procedure:
- Bij aanname voor deze functie dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in te leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Recente vacatures

Stichting OpenDoor

Begeleider

Loon op Zand
24 - 28 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Fysiotherapeut

Tilburg
Fulltime
Robert Coppes Stichting

Huishoudelijk medewerker (vakantiekracht)

Vught
In overleg