zoekt een

Bijban ondersteunend begeleider, intensieve zorg, De Loop 8

Werken en jezelf verder ontwikkelen naast jouw opleiding; dat kan bij ORO! We kijken mee naar de ervaring die je al hebt opgedaan, maar ook naar waar jij graag nog beter in wil worden. Op onze locatie De Loop 8 op Het Rijtven kun je ontzettend veel zien, ervaren en leren. Als Ondersteunend Begeleider op woonlocatie de Loop 8 op Het Rijtven Deurne, draag jij actief bij aan het geluk van voornamelijk ouder wordende cliënten (19 - 65 jaar) met een ernstige verstandelijke beperking.

De nadruk ligt hier op dagelijkse zorg, sfeer en een fijne dag ervaren. We werken volgens de methode Meer Mens, waarbij je met aandacht contact maakt met de bewoner waarbij horen, voelen, kijken, ruiken en ervaren belangrijk zijn. Je herkent de signalen bij de bewoner en voelt hem/haar feilloos aan. Hierdoor leer je de bewoner steeds beter te begrijpen en stem je jouw begeleidingsstijl en intensieve zorg hierop af, waarbij je de individuele behoeften van de bewoner continu centraal stelt. 

Je werkt altijd met een collega begeleider op de locatie samen. Je voert taken zelfstandig uit, maar doordat je altijd met een collega werkt, krijg jij alle ruimte om jouw kennis vanuit je opleiding toe te passen en werkervaring op te doen.

Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. De dagelijkse volledige zorg(overname) doe jij met veel plezier of je bent bereid dit te leren. Jij geniet ervan om ervoor te zorgen dat cliënten fris de dag kunnen starten of s avonds lekker kunnen ontspannen in bad. En jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken.

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft. En dat het soms eens kan knallen? Dat weet jij en ga je niet uit de weg. Jij ziet de vraag achter dat gedrag en bent er onvoorwaardelijk.

Ben jij een zorgstudent die minimaal één stage succesvol afgerond heeft (op mbo-niveau 3 of 4) Dan gaan wij graag met jou in gesprek

  • We kijken samen met jou naar de wensen qua uren op contract (met een minimum van 4 uur);
  • Veel betrokkenheid vanuit familie en vrijwilligers om cliënten elke dag een fijne dag te bezorgen.
  • Een passend salaris conform cao gehandicaptenzorg FWG 30 (minimaal € 2.127, - en maximaal € 3.067, - bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek); 
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden 
  • Een jaarcontract, waarbij we ervan uitgaan dat we het na een jaar omzetten in een contract voor onbepaalde tijd.

Contact

Angelique van Deursen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Home Instead Thuisservice WBO

Bijbaan zomerperiode en daarna als welzijnsmedewerker

Breda
0 - 28 uur
Mijzo

Helpende +

Waspik
16 - 20 uur
Zorgorganisatie Het Hoge Veer

Helpende plus (woongroep)

Geertruidenberg
In overleg